Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion UNO: -se nachází v klidné části Zlína s nádherným výhledem na lesy. Nabízí: -komfort 3hvězdičkového hotelu s prvky rodinné atmosféry -klimatizace, internet, parkoviště, wifi -uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Restaurace UNO: - ideální pro svatby, rodinné oslavy - vyhlášená gastronomie, vítěz Garden food festivalu 2017.

Ubytování. - dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. - k dispozici je zahrada, letní terasa a parkoviště.

Penzion Rališka nabízí ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Jeden je pro 9 osob a druhý pro 4 osoby. Penzion je samostatně stojící chalupa v rekreační části Horní Bečvy.Klidná a slunná poloha s krásným výhledem.V zimním období Ski areál Rališka je přímo dostupný od penzionu.V létě přehrada s koupáním.Ideální pro rodiny s dětmi.

Ubytování:18 lůžek - penzion. Služby: - sauna - whirpool - venkovní bazén - fotbalové hřiště s umělým povrchem - beach volejbal -pujčovna čtyřkolek -stolní fotbál -kulečník -stolní tenis -trampolína -minigolf

Služby, poskytování, provozování: -relaxační studio. Ubytování v soukromí: -2 dvoulůžkové pokoje -1 třílůžkový apartmán.

Galerie vín: Zaměřujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních lahvových i sudových moravských a zahraničních vín. Naleznete u nás velké zastoupení vín z moravských vinařských oblastí a okrajově i ze zahraničních vín. Máte možnost velkého výběru dárkových balení. Můžete u nás navštívit řízené degustace, uspořádat malý firemní ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Vila Šohaj - ubytování: - 4 komfortní apartmány - maximální ubytovací kapacita je 17 osob - 20 minut chůze od lázeňského náměstí - parkování zajištěno před domem.

Ubytování ** - ve stylu domácího prostředí - dvoulůžkové pokoje a apartmá - 9x2 dvoulůžkové pokoje - možnost přistýlky - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, lednicí a s možností zapůjčení televizoru - skupinovým pobytům je k dispozici příjemné posezení v baru - parkování je zajištěno na dvoře penzionu - možnost uschovat ...

Ubytování: - penzion 12 lůžek s vlastním sociálním zařízením

Rodinné levné ubytování. Kategorie: - penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 2 x apartmán pro 2-4 osob - 1 x třípokojový byt pro 4 osoby. - 1 x apartmán pro 2 osoby Služby: - možnost zapůjčení kol, postýlky - parkování v uzavřeném dvoře zdarma. Spolupracující Penzion U Kůdelků - aja.koudelkova@seznam.cz; ...

Revize, opravy, seřízení: - pojistné ventily DN 15 - 200 PN 16 - 100. - ventily uzavíracíDN 15 - 200 PN 16 - 160 - ventily redukční DN 15 - 200 PN 16 - 100 - opravy, servis pojistných ventilů a armatur. - opravy a servis všech průmyslových armatur - diagnostika armatur bez demontáže - servis plynových R.S. nízko., stře., vysokotlak ...

Na ranči je k dispozici restaurace s dětským koutkem, solná jeskyně, ubytování..

Nabizime ubytovani se snidani v komfortne zarizenem apartmanu nebo pokoji na jednu nebo vice noci za dostupnou cenu v klidne lokalite centra Prahy s vybornou dostupnosti MHD.

Penzion Vltava - Ubytovna Amaco je umístěna v Dělnické ul. 35 v Praze 7 - Holešovicích. Nabízíme kvalitní a čisté ubytování na 1, 2, 3 a 4 lůžkových pokojích. Na ubytovně jsou společné WC a sprchy, k dispozici kuchyňka. Pravidelný každodenní úklid, WIFI po celém objektu ZDARMA. Možnost občerstvení v restauraci, která je otevřena pouze pro hosty ...

RANCH 79 - chováme koně, krávy - ustájení koní, trénování jízdy na koních - ubytování v apartmánu - individuální kurzy s ubytováním pro soukromé tréninky.