Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby: - pivní lázně - penzion - restaurace. Pivovar, výroba: - pivo.

Služby: - komfortní ubytování v prvorepublikové vile - společenská místnost - denní a večerní bar - wellness - zahrada

V těsné blízkosti penzionu U Toma se nachází Brdy a CHKO Český Kras, což je záruka krásné přírody. Je zde 15 lůžek s možností přistýlek, přesněji dva apartmány, čtyřlůžkový pokoj a trojlůžkový pokoj.

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Ranč Orlice - ubytování v rodinném penzionu - agroturistika - jízdy, výcvik a vyjížďky na koních - společenské akce, oslavy, svatby.

Penzion - ubytování v 5 apartmánech - k dispozici je internetové připojení k internetu - je možné využít splečenskou místnost s barem.

Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích. Pořádání oslav a akcí.

Pension Jeník - penzion - kapacita ubytování je 5 pokojů.

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Pension U Rytíře - penzion, ubytování v Českém Švýcarsku - restaurace.

Designový penzion Vejrovna - ubytování v hájence.

Restaurace a penzion Pod Radnicí - restaurace s kapacitou 50 osob uvnitř a 30 osob na terase, tradiční česká kuchyně - ubytování s kapacitou 15-ti lůžek.

Ubytování a dovolená v Českem ráji: - pokoj, sprcha, WC - svatby, rauty - prostředí vhodné pro turistické a lezecké túry (Český Ráj, Trosky, Kost, Humprecht, Hrubá Skála, Valdštejn, Jičín, Turnov, Dětenice).

Penzion. Ubytování: -5 dvoulůžkových pokojů -možnost přistýlky -vlastní sociální zařízení -barevná televize -možnost ubytování se psem -možnost snídaně -celoroční provoz -v centru Českých Budějovic -půjčovna kol. .