Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby: - pivní lázně - penzion - restaurace. Pivovar, výroba: - pivo.

Služby: - komfortní ubytování v prvorepublikové vile - společenská místnost - denní a večerní bar - wellness - zahrada

V těsné blízkosti penzionu U Toma se nachází Brdy a CHKO Český Kras, což je záruka krásné přírody. Je zde 15 lůžek s možností přistýlek, přesněji dva apartmány, čtyřlůžkový pokoj a trojlůžkový pokoj.

Wellness a fitness na nejvyšší úrovni: - posilovna vybavená novými stroji - aerobní sál s širokou nabídkou kurzů - dětský koutek vybavený mnoha hračkami. Sport bar - kapacita 21 osob Letní zahrádka. Pátek a sobota grilování. Možnost živé hudby. Wellness: - whirlpool - velkokapacitní vířivka - parní, suchá Finská sauna či infra ...

Ranč Orlice - ubytování v rodinném penzionu - agroturistika - jízdy, výcvik a vyjížďky na koních - společenské akce, oslavy, svatby.

Penzion - ubytování v 5 apartmánech - k dispozici je internetové připojení k internetu - je možné využít splečenskou místnost s barem.

Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích. Pořádání oslav a akcí.

Pension Jeník - penzion - kapacita ubytování je 5 pokojů.

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Pension U Rytíře - penzion, ubytování v Českém Švýcarsku - restaurace.

Designový penzion Vejrovna - ubytování v hájence.

Restaurace a penzion Pod Radnicí - restaurace s kapacitou 50 osob uvnitř a 30 osob na terase, tradiční česká kuchyně - ubytování s kapacitou 15-ti lůžek.

Ubytování a dovolená v Českem ráji: - pokoj, sprcha, WC - svatby, rauty - prostředí vhodné pro turistické a lezecké túry (Český Ráj, Trosky, Kost, Humprecht, Hrubá Skála, Valdštejn, Jičín, Turnov, Dětenice).

Penzion. Ubytování: -5 dvoulůžkových pokojů -možnost přistýlky -vlastní sociální zařízení -barevná televize -možnost ubytování se psem -možnost snídaně -celoroční provoz -v centru Českých Budějovic -půjčovna kol. .

Penzion a restaurace - ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím s možností přistýlky a jeden třílůžkový apartmán s příslušenstvím - restaurace s terasou nabízí speciality, pizzu, saláty nebo domácí dezerty dle denní nabídky.

Penzion Vion se nachází na západním předměstí Plzně na silniční trase směrem na Stříbro, Rozvadov, cca 100m za hotelem York.Od centra je vzdálen přibližně 5km, v dosahu MHD a spojení ČD, 10 min.od nákupního centra Borská pole. Penzion se nachází nedaleko přehrady Hracholusky, v blízkém okolí se nachází Benediktinský klášter Kladruby, který je ...