Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion U vodníka Kebuleho - ubytování v apartmánech - restaurace.

Penzion: - dvou až třílůžkové apartmány s možností přistýlky sprchový kout nebo vana na pokoji, barevná TV, lednička, balkon, kuchyňka, bezdrátové Wi - Fi - snídaně - venkovní posezení s krbem - parkoviště.

Rodinný penzion s celoročním ubytováním - kapacita 11 osob: - 3x pokoj s vlastním sociálním zařízením. Vybavení objektu: - bezdrátové připojení k internetu na pokoji. - půjčovna jízdních kol - dětské pískoviště - stolní tenis - sauna - bazén. Možnost výletu na šestikolce po okolí. Zajištění dopravy na vlak nebo autobus. Parkování ...

Služby: - ubytování v rodinném domku s vlastním vchodem - dva dvoulůžkové pokoje, jeden s možností přistýlky, každý pokoj má své sociální zázemí, vybavená kuchyňka.

Chov: - včely - drůbež (husy, kachny, krůty) Výroba, prodej: - med. Ubytování: - tel.: 775 757 412

Ubytování: - penzion. Adresa: Benecko 102 Česká republika 512 37

Ubytování: - penzion. Restaurace: - salonek (30 míst).

Ubytování: - penzion. Penzion Mikeš Pec pod Sněžkou 241 Pec pod Sněžkou 542 21

Služby: - sauna - masáže - relaxace - vířivka. Ubytování: - apartmán.

Ubytování: - roubenka - dva samostatně přístupé apartmány

Ubytování: - ubytování v soukromí. Adresa ubytování: Malá Pláň 287 542 21 Pec pod Sněžkou

Ubytování: - penzion. Gynekologicko-porodnická ambulance: - gynekologie - ultrazvuková diagnostika. Ordinace I: Sladkovského 829 544 01 Dvůr Králové nad Labem Tel.: 499621105 Mobil: 722928901 Ordinace II: Poliklinika Úpice s.r.o. Bří Čapků 773 Úpice Tel.: 499846067 Mobil: 722922167

Služby: - ubytování v nově zrekonstruované půdní vestavbě - možnost ustájení koní

Ubytování v apartmánech - apartmány pro 2 a 5 osob - vybavení: kuchyňská linka, sporák, lednička, koupelna, wifi připojení.