Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion, pension - ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Restaurace - nabízí široký jídelní a nápojový lístek, polední menu.

Kavárna - široká nabídka kávy - dětský koutek - možnost ubytování v apartmánu pro 2 osoby.

Ubytování Baťův kanál, Napajedla Prodej a půjčovna člunů, lodních motorů - levné čluny. Prodej značek Intex, Aqua Marina, X-Morph, Rossignol. Půjčovna lyží, servis lyží, snowboardů. Eshop - lyžařské vybavení a nafukovacích člunů Půjčovna vodních skútrů Dovolená na Floridě- ubytování v soukromí. Půjčovna lodí Baťův kanál Půjčujeme i další ...

Ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: - rozvoz jídel tel.: 605077240

Ubytování: - ubytovna - penzion. Penzion Wenzl Skloněná 1908/8 190 00 Praha 9 - Vysočany tel/fax : +420 284 824 336 mobil +420 602 482 402 Pezion Sofia tel +420 284 822 606

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Jízdárna Nicol - ubytování - pořádání koňských táborů.

Pension Majka - penzion - ubytování v 5-dvoulůžkových, 2-třílůžkových a1-čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením .

Penzion - ubytování - 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a možností 2 přistýlek v každém pokoji.

Ubytování v apartmánech - 2 dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky pro 2 osoby - kuchyňská linka, koupelna.

Apartmány u Volenců - ubytování v soukromí.

Ubytování "U čerta": - apartmán - chov koní - možnost projížďky. Adresa ubytování "U čerta": Suchdol č.e.17 Kunžak, 378 53