Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion - Celková kapacita je 26 lůžek. Složení pokojů: - 6 pokojů má společné sociální zařízení: - 3x dvoulůžkový pokoj - 3x třílůžkový pokoj - 1x čtyřlůžkový pokoj - dva apartmány s vlastním sociálním zařízením - 1x čtyřlůžkový, 1x šestilůžkový.

Ubytování: - rodinný penzion.

Služby: - ubytování v soukromí.

Šťastný statek: - dětské tábory - prázdninové pobyty - jízda na koních - ubytování - počítačová školení.

Ubytování: - penzion. Čalounictví: - opravy čalouněného nábytku - čalounění dveří.

Ubytování, služby: - statek - penzion - chalupa Kamnář, kamnářství, stavba: - kachlová kamna - pece - krby

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Služby: -ubytování v soukromí. -apartmán v rodinném domě.

Restaurace Šedivec v podhůří Orlických hor - restaurace nabízí široký výběr jídel české i mezinárodní kuchyně - ubytování, dva apartmány, jeden pro 6 osob a druhý pro dvě osoby.

Penzion a restaurace RELAX se nachází na pomezí turisticky vyhledávaných Lužických hor a Českého Švýcarska. Samotný penzion pak najdete na polosamotě v katastru obce Rybniště - Horní Chřibská, poblíž místní vlakové zastávky na trase Děčín – Rumburk.