Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
PENSION GLORIA Pension se nachází v klidné části, přímo na náměstí města. Každý pokoj je vybaven plochou tv se sat. programy, koupelnou s toaletou. Zdarma na každém pokoji wifi připojení. Dále jsou k dispozici hostelové pokoje, které také mají svou koupelnu s wc. K nim náleží plně vybavená kuchyň. K dispozici je altán s grilem. Parkování je ...

Ubytování, služby: - penzion - hospoda

Ubytování v soukromí - 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Penzion: -ubytování -restaurace -soukromý krytý bazén -sauna -posilovna.

Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Kategorie ubytování: - 2 apartmány - až pro 15 osob: - samostatný vchod, sociální zařízení, komletně vybavená kuchyň, tv + sat - zastřešené parkování - pingpong pro veřejnost.

Ubytování v soukromí: - byt 3+1 s vybavenou kuchyní - kapacita 6 lůžek - garáž na kola a kočárky - parkování ve vjezdu - zahrada s pískovištěm a houpačkou.

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

Ubytování: - penzion - ubytovna.

Zahradní architektura - projekty, návrhy a realizace zahrad. Woodhouse - ubytování v apartmánech.