Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

Ekologická farma - chov skotu - produkce bio hovězí maso - ubytování v apartmánech - jezdecký klub.

Ubytování je poskytováno ve 2 apartmánech smaostatně stojícího rodinného domu v klidné okrajové vilové čtvrti Litoměřic pod Mostnou horou. Historické centrum města je vzdáleno 15 minut chůze. Každý dvoulůžkový apartmán má vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyňku, lodžii, TV, SAT, WiFi. Možnost podávání snídaní. Ubytování je možné i v ...

Ovčárna - chov ovcí. Penzion - ubytování.

Autokemp. Ubytování: - kemp - chatky - penzion. Restaurace.

Pension Alabastr se náchazí v blízkosti Václavského náměstí, v centru Prahy 1.

Rekreační areál Hrádek. Ubytování: - penzion - skupinové ubytování - školy v přírodě - svatby.

Činnost: - pěstitelské pálení - ubytování, penzion

Ubytování: - Chata "U JAKUBA" v Prášilech Prášily č. 112, PSČ 342 01, tel.: 728 266 541 - Chata Barborka v Hartmanicích Hartmanice 5, PSČ 342 01, tel.:608 212 210, 728 266 541 - Penzion pod Sedlem - Albrechtice Albrechtice 43, PSČ 342 01, tel.:774 071 770, 728 266 541