Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování: -kapacita 11 pokojů (2 až 4 lůžka/pokoj). -nekuřácká Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.

Děčínský Sněžník. Služby: - restaurace - penzion.

Barokní statek Benice. Hřebčín Favory. Penzion. Restaurace.

Ubytování: - samostatná bytová jednotka v přízemí rodinného domu pro 5 osob

Farma, chov: - koní, koně Achaletke - masný skot Penzion.

Ubytování v soukromí - 3 pokoje pro celkem 10 osob.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Projektování pozemkových úprav -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...