Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Penzion - ubytování. Villa Eva Zámecká 181 354 91 Lázně Kynžvart

Penzion Sivena - ubytování v soukromí Složení pokojů: - 2 Apartmány kompletně vybavené, WIFI zdarma, parkování před domem, venkovní krb, osobní přístup, hovoříme anglicky, německy, rusky. Blanka Hudecová, ACC - certifikovaný kouč ICF, osobní rozvoj, kariérní poradenství, mentorink obchodních dovedností, koučování týmů.

Pronájem školících prostor, techniky, kanceláří. Ubytování: - celková volná kapacita v pokojích s televizorem a koupelnou (sprchový kout, WC) je 54+44 lůžek ve 2 budovách pavilony C-E (27 pokojů 2 lůžkových) Starý Wágner (20 pokojů 2-3-4 lůžkových) K dispozici nápojové a cukrovinkové automaty, terasa, stolky, křesla, slunečníky), 3 ...

Biofarma - chov domácích zvířat. Ubytování v apartmánech.

Pension v Krkonoších - blízko ski areálu Pec pod Sněžkou i skiport Velká Úpa - skibus staví před pensionem - parkoviště zdarma vedle pensionu - ubytování ve 2, 3, 4 a 5 ti lůžkových pokojích - večerní posezení u krbu - bar, jídelna, kuchyňka - Wi-Fi - v letních měsících možnost grilování - výborné výchozí ...

PENZION - pokoje s vlastním sociálním zařízením a TV - cena od 350Kč/osoba - parkování u penzionu

Ubytování, služby: - penzion - restaurace Penzion a hostinec u Hásků Františkov 42 tel.: 481 522 662, 736 759 197

Činnost: - krátkodobé ubytování - dlouhodobé ubytování

Ubytování, služby: - penzion - restaurace