Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion, hostel - ubytování hotelového typu - restaurace.

L-Club penzion: -restaurace -ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a satelitem -možnost parkování -internet na pokoji -wellness.

Penzion se nachází v jižních Čechách v obci Omlenice. Penzion je ideání pro klidnou rodinnou dovolenou v krásném prostředí. Okolí nabízí výborné podmínky pro cykloturistiku, houbaření, výlety, rybaření a hlavně návštěvy historických pamětihodností jako je Český Krumlov - zámek a otáčivé hlediště (20km), klášter Zlatá Koruna (21km), hrad ...

Penzion - ubytování ve 2 - 3 lůžkových pokojích Restaurace - možnost pořádání firemních a společenských akcí Vinárna

Penzion a lazebna Bílý jednorožec. Ubytování: - pension Wellness centrum.

Penzion U Výstaviště nabízí levné ubytování v klidném prostředí rodinného domu. Vybavení penzionu je původní a jednoduché. Penzion se nachází přímo naproti bráně č. 3 výstavního areálu Č. Budějovice. Vzdálenost od hlavního náměstí Přemysla Otakara II je 20 min. pěší chůzí. Výhodou je také dobrá dopravní dostupnost (200m od zastávky MHD) a možnost ...

Ubytovací služby - ubytovny, levné hotely, penziony a garsky nejen pro firemní klientelu, turisty, ale i jednotlivce.

Pension Siesta: - celková kapacita penzionu je 26 lůžek - ubytování Lipno - lyžování Hochficht.

Apartmány Na Staré poště. Ubytování. Apartmán 1, 3+1 -hala -pokoj (TV, pohovka, truhla) -ložnice (3 postele, skříň) -kuchyně (kompletní vybavení, sporák, lednička, kávovar, varná konvice, mikrovlnná trouba) -koupelna (sprchový kout, WC) -parkoviště + kolárna -připojení k internetu. Apartmán 2 -2+1, cca 75 m2 -kuchyně (kompletní ...

Rodinný penzion za Budvarem: -ubytování -každý pokoj vybaven vlastním WC a koupelnou, TV a sat, mikrovlnou troubou -WIFI připojení - parkovací stání v objektu - parekování v garáži.

Penzion U Šípku - rodinný penzion s restaurací.

Nožířství. Výroba: -exkluzivní nože-sendvičové nože pro lov a volný čas - etnické nože. Prodejní galerie: -továrně vyráběné nože z celého světa -brousky. Romantické ubytování.