Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby: - restaurace - salonek (25 míst) - penzion

Penzion Červené Blato - kapacita 45 lůžek - 2, 4 a 5ti lůžkové pokoje s možností přistýlek - kapacita 45míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb Restaurace - kapacita 45 míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb - venkovní terasa pro 30 osob.

Poskytuji ubytování pro 1 až 7 osob. Plně vybavená kuchyň, TV-DVD, internet možný, koupelna se sprchovým koutem a WC. Součástí stavení je pohostinství s předzahrádkou, ohništěm, pískovištěm pro děti.

Montáž - těsnění a žaluzií. Ubytování. Zemní práce.

Stavba a rekonstrukce: - venkovní a zahradní krby - otevřené krby, krbové vložky s výměníkem - teplovzdušné vytápění - grily - udírny - kachlová, kuchyňská a pokojová kamna. Cechu kamnářů. Rodinný penzion. Půjčovna lyží, sportovních kol, snowboardů.

Apartmány Hážovský Dvůr Ubytování v plně vybavených apartmánech. Apartmány mají vlastní vlastní sociální zařízení, koupelnu se sprchovým koutem, předsíňkou, kuchyní a obývacím pokojem s bio krbem.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace