Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby: - restaurace - vinárna - bowling - školící místnost (až 50 osob) Ubytování: - apartmány - bungalovy - pokoje

Penzion - ubytování - restaurace - možnost pořádání svatebních hostin, promocí, rodinných a firemních oslav - letní terasa.

Penzion - kapacita ubytování 40 míst v 1-4 lůžkových pokojích.

Penzion - kapacita ubytování 20 (včetně 5 přistýlek) – 6 plně vybavených pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem.

Penzion - ubytování 4 dvoulůžkové pokoje, 1 pětilůžkový pokoj - restaurace.

Pension je hlavně využíván pro svoji polohu v klidném prostředí CHKO Český les, nedaleko hraničního přechodu do BRD, cestující veřejností do zahraničí a pro rekreaci.Restaurace s domácí kuchyní slouží pro ubytované hosty

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích -restaurace -k dispozici je areál s pláží, parkovištěm a úschovnou kol.

Pension. -dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje po celkové rekonstrukci. Každý pokoj je vybaven prostornou koupelnou, k dispozici je TV-SAT, chladnička a WiFi spot.

Pension. - ubytování - celoroční provoz - kapacita 29 lůžek - 6 apatmánů (po 3 až 6 osob) - vlastní sociální zařízení (vana, sprchový kout, WC), TV, lednice. Restaurace a snack bar pro ubytované: - stravování - denní menu, snídaně, večeře.