Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování, penzion: - čtyřlůžkové, třílůžkové a dvoulůžkové pokoje - kapacita 85 osob

Penzion. Celková kapacita 50 osob. Dvou a třílůžkové pokoje smožností přistýlky. Dvoupokojové apartmány. Celodenní provoz restaurace, letní terasa. Možnost projížděk na koních, jezdecký výcvik, vyhlídkové lety, tenis.

Ubytování - 2 třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Restaurace - možnost pořádání společenských akcí.

Pronájem bytů a nebytových prostor: - apartmány.

Rekreační středisko - ubytování - 14 chatek - penzion - kemp - centrální sociální zařízení.

Služby: - cateringové Ubytování: - penzion Veronika

Výkup palet. - autodoprava - hostinská činnost a ubytovací služby - prodej obalového materiálu.

Ubytování - dvou, tří, čtyř a pětilůžkové pokoje. Restaurace - nekuřácké prostředí - kapacita 35 míst - venkovní zahrádka s ohništěm a grilem - možnost pořádání svatby, rauty, firemní večírky a společenská setkání. Sauna.

Vinařství. Výroba: - víno, vína Služby: - ubytování penzion Aurelius - degustace

Ubytování apartmány 294 nabízí komfortní ubytování v 8 nadstandardně vybavených apartmánech v Jizerských horách.

Penzion - ubytování 3 dvoulůžkové pokoje, 1 čtyřlůžkový - pokoje vybavené koupelnou, WC, barevným televizorem a telefonem.

Velkoobchod, maloobchod masa - výrobce masných a uzenářských výrobků, knedlíků a lahůdek. Penzion Jotis Pokratická 75 412 01 Litoměřice Mobil: 606 692 899 e-mail: penzion@jotis.cz