Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Apartmán Wolkrovka - ubytování, 3 samostatné pokoje po dvou lůžkách - Wi-Fi připojení na internet.

Restaurace - možnost ubytování, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou.

Penzion s celoročním ubytováním - 2 - 3 lůžkové pokoje - kapacita 20 lůžek - parkoviště - TV, WIFI - tenisový kurt - venkovní posezení s grilem a ohništěm - společenská místnost, kuchyňka

Penzion: -ubytování v penzionu rodinného typu s třílůžkovými pokoji.

Lyžařské středisko - technické zasněžování - restaurace - ubytování přímo u vleku. Lyžařská škola.

Penzion: -ubytování -občerstvení -vlastní zahrada.

Příjemné ubytování v nekuřáckém prostředí za skvělou cenu: - jednolůžkové, dvojlůžkové pokoje, - SAT-TV, - wifi, - vlastní sociální zařízení, - kuchyňka, - jídelní kout. V blízkosti: - autobusová i vlaková zastávka, - nákupní centrum, - multikino, - restaurace, - kongresové centrum Zlín, - Univerzita Tomáše Bati.