Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: - ubytování -10x dvoulůžkový pokoj -2x jednolůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -2x apartmán. - vybavení pokojů: -TV, WC, sprcha -bezbariérový přístup -WIFI v místě -vlastní uzamykatelné parkoviště.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Penzion Ehila - ubytování v apartmánech - wellness studio.

Penzion: -ubytování s celkovou kapacitou 15 míst -ubytování ve 2, 3, 4 lůžkových pokojích -každým pokoj má své vlastní příslušenství (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -restaurace -venkovní posezení, terasa -vhodné pro pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků.

Služby: - restaurace - penzion Výroba: - knedlíky tel.: 353 222 141

Hostinec a pension U Kaštanů. -restaurace -ubytování. Penzion. Ubytování: -5 pokojů. Salonek pro 70 osob: -pořádání rodinných oslav, svateb, firemních setkání. Svatební hostina s možností ubytování. Zahradní posezení. Možnost grilování.

Služby: -ubytování v rodinném domku -k dispozici jednolůžkový pokoj s příslušenstvím a apartmán až pro 4 osoby.

Penzion - kapacita ubytování 17 lůžek - parkoviště - WIFI.

Ranč Pegas, služby: - jízdárna - výuka jízdy na koních - vyjížďky na koních - penzion - restaurace

Restaurace. Penzion: - ubytování se snídani - apartmány - dvoulůžkové, třílůžkové a jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením. Wifi zdarma. Parkoviště u penzionu. Půjčovna: - motocykly - jízdní kola.

Penzion, pension. Nabízíme levné kvalitní ubytování pro deset až dvanáct osob, ve dvoulužkových pokojích, k dispozici lednice TV a mikrovlnná trouba. Ubytování je vhodné též pro dlouhodobější pobyty, např. pro osoby přechodně pracující v Karlových Varech. Penzion se nachází pět minut chůze od zastávky městské hromadné dopravy. V obci Březová na ...