Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování: - penzion Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. května 24

Ubytování v soukromí uprostřed lázeňského trojúhelníku. Penzion: - 7 dvoulůžkových pokojů. Vybavení pokojů: - televizor, wifi, ručníky, osuška, lednice.

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Penzion. Hostinská činnost. Ubytování se snídani. Restaurace. Sportovní vyžití v okolí.

Ubytování -kapacita 32 lůžek - 2 x 3-lůžkový apartmán - 4 x 4-lůžkový apartmán - 2 x 5-lůžkový apartmán - kuchyňka, wc a sprcha v každém apartmánu moderní komfortně vybavené apartmány s TV, Wi-fi zdarma - společenská místnost s TV a seminární technikou, dětský koutek, pinčes, šipky - sauna - lyžárna s vyhříváním ...

Rodinný penzion: -ubytování ve 2 -4 lůžkových pokojích -celková kapacita 40 lůžek -v každém pokoji kuchyňka -snídaně -parkoviště -společenská místnost s kachlovými kamny -TV/SAT -internet -jídelna -lyžárna -kolárna.

Penzion - kapacita 25 lůžek - snídaně - parkování - venkovní posezení gril, možnost opékání. Zajištění služby golfových trenérů, rezervaci hracích časů, rezervace tenisového kurtu nedaleko penzionu. Výlety mikrobusem. Masérské, kosmetické, pedikérské služby.

Penzion: - kapacita 16 lůžek - 2 - 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizí, lednicí, rychlovarnou konvicí a přípojkou na počítač - školící středisko - úschovna kol - parkování u penzionu - možnost pořádání honů a rybaření.

Penzion - kapacita ubytování 16 lůžek - 4 pokoje po 4 lůžkách - pokoje vybavené sprchovým koutem a sociálním zařízením - parkoviště Restaurace - kapacita 50 míst, salonek.

Služby: -zprostředkování ubytování

Penzion - kapacita 30 lůžekrestaurace - kapacita 50 místzahrádka - kapacita 25 míst

Výroba, prodej: -hutní materiál Penzion „Na Staré faře“ Háj 175, 431 91 Loučná pod Klínovcem tel: 774 494 224

Rodinný statek Zapletalových se nachází v malebné krajině nedaleko Kolína v Nové Vsi. Poskytujeme celoroční ubytování. K dispozici máme 2 čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím a sociálním zařízením, WIFI připojením k internetu Můžete také u nás využít půjčovna kol a svou dovolenou strávit aktivně. Rodinný statek Zapletalových získal 1. místo v ...

Rodinný penzion - celková kapacita 21 lůžek - dvoulůžkové pokoje, apartmán - možnost rybaření vylovenou rybičku ihned připraví kuchař v kuchyni - pořádání svatby, rauty, školení, firemní akce - dárkové poukazy Restaurace - kapacita 45 osob - zahrádka - grilovací zahrada Sauna - bazén Squashové ...

Lyžařský areál. Společnost Arrakis, spol. s r.o. Vám nabízí příjenmé ubytování v Krkonoších, včetně výborné kuchyně, skvělé podmínky pro lyžování a bowling ve svých provozovnách Zelený Mlýn a Národní dům v Žacléři a v Prkenném dole.

Ubytování: -dvou a třílůžkové pokoje, -rodinné apartmány. Uschovna kol a lyží. Wifi. Restaurace.