Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Služby: -zprostředkování ubytování

Penzion - kapacita 30 lůžekrestaurace - kapacita 50 místzahrádka - kapacita 25 míst

Výroba, prodej: -hutní materiál Penzion „Na Staré faře“ Háj 175, 431 91 Loučná pod Klínovcem tel: 774 494 224

Rodinný statek Zapletalových se nachází v malebné krajině nedaleko Kolína v Nové Vsi. Poskytujeme celoroční ubytování. K dispozici máme 2 čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím a sociálním zařízením, WIFI připojením k internetu Můžete také u nás využít půjčovna kol a svou dovolenou strávit aktivně. Rodinný statek Zapletalových získal 1. místo v ...

Rodinný penzion - celková kapacita 21 lůžek - dvoulůžkové pokoje, apartmán - možnost rybaření vylovenou rybičku ihned připraví kuchař v kuchyni - pořádání svatby, rauty, školení, firemní akce - dárkové poukazy Restaurace - kapacita 45 osob - zahrádka - grilovací zahrada Sauna - bazén Squashové ...

Lyžařský areál. Společnost Arrakis, spol. s r.o. Vám nabízí příjenmé ubytování v Krkonoších, včetně výborné kuchyně, skvělé podmínky pro lyžování a bowling ve svých provozovnách Zelený Mlýn a Národní dům v Žacléři a v Prkenném dole.

Ubytování: -dvou a třílůžkové pokoje, -rodinné apartmány. Uschovna kol a lyží. Wifi. Restaurace.

Penzion: -ubytování v apartmánech -11 plně vybavených apartmánů (TV, sprcha, WC, kuchyňka) včetně společenských prostor -společenské prostory -možnost lyžování, cykloturistika, kulečník -vhodné pro rodiny s dětmi -WIFI FREE Objednávky: -Lenka Šnajdrová.

Ekofarma Rybník. Chov: - masný skot - ovce - koně Ubytování: - penzion

Ubytování: - penzion - kapacita 30 lůžek: - dvoulůžkové až šestilůžkové apartmány s kuchyňkou, koupelnou se sprchou a WC. Součástí vybavení penzionu je i půjčovna kol. Umístění penzionu nabízí široké možnosti pro pěší turistitku i cykloturistiku. Pro rybáře je možné zajistit povolenky.

V nabídce jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje vybavené: - barevným televizorem - kuchyňským koutem s lednicí, elektrickým sporákem, dřezem - internetovým připojením - pohodlným nábytkem - koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC

Penzion v centru města Domažlice. Ubytování je 100m od náměstí. Kapacita penzionu činí 20 lůžek ve 2 až 4 lůžkových pokojích. Pokoje s vlastním WC a TV.Apartmán a bezbariérový pokoj. Vlastní parkoviště, letní terasa a půjčovna kol.Cykloturistika.

Ubytování v soukromí. Přijměte prosím pozvání do příjemných a útulných prostor ubytování v našem rodinném domě. Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma.