Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování v soukromí - maximální kapacita 6 lůžek - sociální zařízení, plně vybavená kuchyň - balkon - zahrada - venkovní bazén.

Penzion. Nabídka ubytování a stravování.

Autoservis: -měření emisí -autoelektrika -diagnostika elektronických systémů -servis a klimatizace -pneuservis -opravy startérů a alternátorů. Ubytování - penzion.

Penzion: -ubytování -restaurační činnost. Obchodní činnost, zemědělství.

Penzion - šest dvojlůžkových pokojů - apartmány - možnost sledování televize napojené na satelit a připojení k internetu na pokojích - salónek 18 míst. Restaurace - venkovní zahrádka.

Kemp Lužnice - ubytování v chatách - místo pro stanování - stání pro karavany. Truckshow. Ubytování U Radostů - penzion - kavárna.

Služby: - účetnictví - správa nemovitostí Ubytování: - penzion

Rodinný penzion - 7 pokojů nadstandardní velikosti 4 jsou v podkroví - celková kapacita je 24 lůžek - zajištění lázeňských procedur - zapůjčení kol - 2 parkovací místa na dvoře Restaurace - česká kuchyně - kapacita 28 míst - možnost pořádání společenských akcí

Rekreační středisko Bonětice. Ubytování: - apartmány - chatky

Penzion - celková kapacita ubytování 28 lůžek - 2, 3, 4, 5 a 6ti lůžkové pokoje - pokoje mají vlastní sociální zařízení, připojení k internetu Restaurace - posezení u krbu 45 míst - možnost pořádání oslav, akcí

Apartmán s vlastním vchodem - kapacita 6 lůžek - obývací pokoj s TV - kuchyňský kout s elektrickým sporákem, grilem, troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a lednicí - koupelna vybavena sprchovým koutem a WC - venkovní posezení

Ubytování: - apartmány Služby: - rychlé občerstvení

Apartmány ve mlýně - kapacita ubytování 10 osob ve dvou apartmánech.