Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion. Ubytování: -2-4 lůžkové pokoje v podkroví -možnost parkování v uzavřeném objektu -prostor pro stanování a karavany. Restaurace: -pravá česká kuchyně -posezení u krbu -možnost pořádání večírků, rodinných oslav, svatebních hostin, školení, firemních akcí. Letní parket. Disco, diskotéka, koncert.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Služby: -průvodcovské služby v angličtině, japonštině. -pension, tel.: 608165543

Služby, ubytování: - dva apartmány - dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje

Penzion - ubytování - pokoje s vlastním sociální zařízením a kuchyňkou - restaurace

Penzion Domek kata Matěje. Ubytování: -pension.

Ubytování - kapacita 10 apartmánů se SAT, TV, WIFI, sociálním příslušenstvím - krátkodobé i dlouhodobévybavení - kuchyň - lednice s nápoji - pokoje mají satelitní TV - koupelna s vanou, sprchou, WC - vysoušeč vlasů.

Půjčovna, pronájem: -lodě Ubytování: -penzion

Penzion - kapacita ubytování 5 dvoulůžkových, 1 třílůžkový a 4 čtyřlůžkové pokoje - restaurace - dětské hřiště