Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování v soukromí - 2 dvoulůžkové pokoje

Rodinný penzion - ubytování 4 pokoje s kapacitou 11 lůžek a možností přistýlek - vlastní sociální zařízení, TV a SAT na pokoji - jídelna - parkování v garáži nebo před penzionem - WIFI připojení k internetu - možnost posezení na zahradě

Penzion - ubytování - dvoulůžkový a třílůžkový pokoj - vlastní WC+koupelna - WI-FI připojení - PC k užití - zahrada s altánkem s možností grilování.

Penzion - ubytování v 2 - 3 lůžkových pokojích s SAT, TV, sprchou a WC - uzavřené parkoviště

Penzion - ubytování - nekuřácký objekt - klidná lokalita - WI - FI připojení

Penzion: -pokoje vybavené s vlastní sprchou, WC, kabelovou televizí, ledničkou -parkoviště uzamykatelné -recepce -bezdrátové připojení k internetu -snídaně formou švédských stolů.

Penzion *** - kapacita 57 osob - 1, 2 a 3lůžkové pokoje - pokoje vybavené sociálním zařízením, minibarem, telefonem, televizí - restaurace - konferenční místnost - kulečník - fitness centrum Nekuřácká restaurace - kapacita 60 míst - evropská a italská kuchyně Terasa - kapacita 50 míst.

Rodinný dům, ubytování v soukromí: - kapacita 14 lůžek - 2 čtyřlůžkové apartmány se sprchou a WC - 2 třílůžkové pokoje se sprchou a WC - pokoje vybavené TV, SAT, WIFI připojení k internetu a rádiem - minibar s lednicí, kávovar a varná konvice - jídelna - parkování v uzavřeném dvoře - posezení na zahradě ...

Kavárna a penzion - volné připojení k internetu - možnost zapůjčení jízdních kol - parkoviště v místě hotelu.

Minipenzion - 2 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje vybavené sprchovým koutem, WC, umyvadlem a TV - parkování na vlastním pozemku.

Kynologické centrum: -výcvik psů. -výcvik psů pro služební účely. Služby: -hotel pro psy. Ubytování: -penzion. Služby: -psí útulek. -útulek pro psy.

Penzion - ubytování v soukromí - včetně snídaně

Penzion - dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - možnost parkování Služby - masáže klasické, thajské, anticelulitidní - baňkování