Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Pobytové a poznávací zájezdy v oblasti Šumava. V létě turistika, v zimě lyžování v oblasti Špičák a Pancíř. Nabízíme pohodlné ubytování v našem penzionu Mirka. Máme zde 5 pokojů dvoulůžkových a z toho tři s balkonem. Navíc dodáme na pokoj přistýlku nebo dětskou postýlku. Každá místnost má vlastní TV se satelitem, nábytek z masivu, WiFi, ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -3 dvoulůžkové, sprcha, WC, TV, SAT, kuchyňka, wifi -možnost přistýlky.

Penzion - kapacita 20 lůžek - 6 dvoulůžkových pokojů - 2 dvoulůžkové apartmány - celodenní strava pro školy, skupiny po domluvě - sportovní soustředění - cykloturistický výcvik - harmonizační pobyty studentů - bowling - šipky - billiard - stolní fotbal Restaurace ...

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Ubytování na statku Kovářův dvůr, v malé vesničce Brná ve východních Čechách - jízdy na koních - agroturistika - v okolí krásná příroda, zelené louky a lesy - možnost jízdy na kole - v zimních měsících možnost běžek - nedaleko řeka Divoká Orlice - rybaření - lesy - houbaření - hrady a zámky v okolí.

Ubytování v apartmánu a pěti samostatných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.

Farma - ubytování - kapacita 15 lůžek Agroturistika

Provozování pensionu Kubů ve Špindlerově Mlýnu. Výhled na Medvědín.

Zámečnické práce: -ploty, zámky, soustružení, svařování. -otevírání zámků u všech druhů dveří, automobilů, trezorů -opravy vody, topení. Kovářské práce: -brány, postele, mříže a jiné. Instalatérské a topenářské práce -opravy, nové rozvody vody a topení. Výcvik koní: -výcvik mladých i problémových koní, základní ...

Penzion Diana *** Ubytování: Relaxační a lázeňské pobyty Potápěčské kurzy Cyklistické, raftingové a vodácké zájezdy

Penzion - ubytování 1 - 3 lůžkové pokoje - pokoje s příslušenstvím minibar, fén, trezor a TV - společenská místnost - WIFI připojení k internetu - parkování v garáži či na zahradě pod uzamčením

Penzion - ubytování, pokoje s WC a koupelnou - SAT, TV - jídelna - zahrada a terasa

Kategorie: -bezbariérový penzion s celoročním ubytováním -polopenze, snídaně -možnost i plné penze. Složení pokojů: -12x dvoulůžkový -1x třílůžkový -1x třílůžkové rodinné studio -3x čtyřlůžkové rodinné studio.

Naše valašské chalupy a penziony se nachází v malebné krajině CHKO Beskydy, kde si přijdou na své návštěvníci jak v letních, tak v zimních měsících. V zimě je možné sportovní vyžití ve SKI areálu SYNOT - Kyčerka, který se nachází v těsné blízkosti většiny našich chalup. Mimo tuto sezónu láká lokalita sítí cyklostezek a turistických tras, stejně ...

Nabízíme Vám pobyt v klidné části obce nedaleko barokního zámku a středověkého pivovaru.

Penzion - ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích - pokoje vybaveny sprchou, WC, TV, SAT a WIFI připojením k internetu. Restaurace: - obědy a večeře - točené světlé i černé pivo - hotová i minutková jídla - možnost pořádání svateb a společenských akcí - česká - vegetariánská.