Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: -nachází se v centru Českého Krumlova pod náměstím -každé apartmá má romantický nádech a obsahuje stylové zařízení s vlastní koupelnou a minibarem -stravování.

Golfový klub. Ubytování: -penzion Restaurace

Penzion u Lipenského jezera. Ubytování v třílůžkových a dvoulůžkových pokojích. Koupelna na pokoji. Snídaně, obědy a večeře v restauraci nedaleko. Zdarma výletní balíček s pohlednicemi a týdenní nabídkou výletů po okolí.

Penzion - zákaz kouření v ubytovacích prostorech - 1 x 5 a 6 lůžek + kuchyňka + internetové připojení - 1 apartmán 2+4 + kuchyňka - 1 x 2 lůžkový pokoj - možnost lyžování Restaurace - hotová jídla a minutková kuchyně

Pension. Školící středisko. -konferenční místnost. -bazén.

Rodinný penzion. - pět pokojů a 14 lůžek a přistýlek - koupelna a WC na pokoji - TV a WiFi - snídaně na pokoj - zvířata jsou vítána.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Penzion - 8 bytových jednotek - 1 pokoj - bezbariérový přístupchalupa - kapacita 9 lůžek - nekuřácký objekt

Provozování penzionu ALFA - pokoje s vlastním sociálním zařízením - bowlingová dráha - wifi, stravování v restauraci - parkování.

Rodinný penzion v klidné vilové čtvrti, zahrada, terasa, bazén, kousek od stanice metra Chodov. Poskytujeme ubytování se snídaní. Parkování před objektem v ulici Malebná.