Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Provozování penzionu ALFA - pokoje s vlastním sociálním zařízením - bowlingová dráha - wifi, stravování v restauraci - parkování.

Rodinný penzion v klidné vilové čtvrti, zahrada, terasa, bazén, kousek od stanice metra Chodov. Poskytujeme ubytování se snídaní. Parkování před objektem v ulici Malebná.

Pension v Praze - 3 samostatné garsoniéry s vlastním vchodem a sociálním zařízením - jednoduchá kuchyňka - minibar - TV se SAT - snídaně na pokoj či zahradu - parkování v uzavřené zahradě - možnost posezení na zahradě.

Penzion a restaurace Pod Kostelem Ubytování. Restaurace. Salónek pro svatby.

Pension - 5 dvoulůžkových a 2 trojlůžkové pokoje - koupelny se sprchovým koutem a WC - vinárna s barem - salonek s TV a SAT - možnost hlídaného parkování

Pension - stoletá hájovna, pokoje jsou zařízeny ve stylu starých zašlých časů

Ubytování - 2 dvoulůžkové pokoje - 1 dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky formou palandy s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem - parkoviště

Penzion - privátní ubytování v podkroví

Penzion - 2lůžkové pokoje - 4 apartmány s možností přistýlky - parkoviště - minigolf - internet - dětské a fotbalové hřiště - stolní tenis - wellness - restaurace - masáže - kosmetika

Rodinný penzion - ubytování - kapacita 11 dvoulůžkových pokojů - 1 dvoulůžkový pokoj bezbariérový - restaurace

Služby: - inženýrsko - geologický průzkum - laboratorní rozbory zemin - penzion