Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: - ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích - kapacita 4 pokoje s vlastním sociálním zařízením - vlastní parkoviště - šipkové turnaj. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádání oslav, firemních akcí.

Penzion: -kapacita 10 pokojů -28 lůžek 33 s přistýlkami Restaurace: -kapacita 38 osob Statek: -chov hospodářských zvířat

Horská chata. Penzion - ubytování - možnost stravování.

Penzion, restaurace. Golfové hřiště. Služby: -výuka golfu

Penzion: -ubytování -kapacita 34 lůžek -možnost ubytování pro školy v přírodě -možnost pořádání oslav, školení -ideální pro rodiny s dětmi

Ubytování: - 3 samostatné pokoje - společná sprcha - kuchyňka s plynovým sporákem

Apartmán, ubytování: -kapacita 5 osob -2 ložnice -společenská místnost s vybavenou kuchyňkou -vlastní sociální zařízení -balkon -úschovna lyží a kol -garážové stání pro 2 vozy -ohniště -gril -zahradní nábytek -dětská houpačka

Penzion, ubytování: -4 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový apartmán - možnost půjčování kol - výlety - diskotéky - restaurace - turistika Restaurace: - možnost pořádání rauty, svatby, bankety, narozeninové i jiné oslavy, zahradní slavnosti.

Pension. Ubytování. Restaurace, tel.: 739418168

Ubytování: - penzion - kapacita 37 lůžek, 11 pokojů - 3 apartmány, 4 pokoje

Penzion, hotel, ubytovna. Kategorie: -ubytovna MORAVA s celoročním ubytováním -70 2lůžkových pokojů -penzion MORAVA - 20 2lůžkových pokojů Pohostinství: -bar 40 osob + terasa 20 osob. Služby: -internet zdarma -parkoviště -společenská místnost s TV.