Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion a restaurace U Hladů

-Ubytování v soukromí Hostinská činnost

Penzion U Leihsů Rodinný pension v blízkosti přehrady Hracholusky. Restaurace s kapacitou 60míst. Ubytování v pensionu (30 míst) a v chatě. Chata je pro 13 osob.

Nabízíme levné ubytování v klidné lokalitě v blízkosti historického centra Kutné Hory, zapsané na seznam kulturních památek UNESCO. Jedná se o ubytování v soukromí v 1-3 lůžkových pokojích již od 300 Kč/osoba/noc. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC. Samozřejmostí je WiFi připojení v celém objektu zdarma. Autobusová zastávka se nachází 500 m od ...

Penzion - kapacita 315 lůžek - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje vybavené kuchyňkou a sociálním zařízením Ubytovna - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje vybavené kuchyňkou a sociálním zařízením

Penzion- 60 míst. Ubytování. Restaurace.

Penzion: -restaurace -ubytování ve třech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky -bazén, sauna -večírky, rauty, svatby.

Horský penzion Anna: - ubytování v pokojích se sociálním zařízením - bar a restaurace - společenská místnost s TV, kulečníkem, šipky, stolní tenis.

Penzion - kapacita 32 lůžek - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje vybavené vlastním WC, koupelnou a televizí - Wi-Fi připojení

Restaurace a penzion U Dřevěného ptáka Ubytování: -7 pokojů -celková kapacita 20 osob -zajímavé okolí -turistika -možnost uspořádání svatby, oslavy, večírku, školení se zajištěním individuálního odvozu po akci -ve dvoře možnost grilování -k disposici bazén, kulečník, pingpongový stůl.

Restaurace a penzion U Nováků: - ubytování - restaurace - taneční kurzy - Silvestr.

Kategorie: -vila, penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -6x luxusní apartmán - celkem 20 lůžek.

Ubytování na horách je dnes bez problémů. Kapacit je hodně a výběr veliký. Jenže…. Samá moderna, luxus, novota. Těch starých dobrých horských chat a boud valem ubývá. Ztrácí se tím ta pravá horská atmosféra. Jak se člověk nasmál u filmu Sněženky a machři. A právě oba díly filmu se odehrávají na té správné typické horské boudě. Penzion Jindřichovka ...

- fyzická ostraha objektů - Pult centralizované ochrany - dodávky a instalace zabezpečovacích systémů - služba zásahových jednotek - kontrola práce neschopných - úklidové práce kancelářských a průmyslových obektů - ubytování - náhradní plnění za pracovníky s OZP dle zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb.

Ubytování u Máchova jezera ve Starých splavech. 2-4 lůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením. Snídaně v ceně pobytu. K dispozici je hostům společenská místnost s televizí a krbem. Vhodné pro rodiny s dětmi. Ideální pro skupiny přátel, sportovců, rodinné a firemní oslavy.