Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Apartmány Kadleců - ubytování: -5x apartmany pro rodiny s dětmi -parkoviště -WI-FI připojení -vinotéka.

Penzion, ubytování: - celoroční ubytování - kapacita 15 – 20 lůžek: 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - sprchy a WC na poschodí - možnost polopenze - společenská místnost, minibar, TV+Sat, posilovna, sauna, vlastní parkoviště, hřiště - posezení u ohně - vhodné pro menší kolektivy, kurzy a školení

Pension nabízí: - 11pokojů, celkem 40 kvalitních lůžek ve dvou - až čtyřlůžkových pokojích s další možností přistýlek - pokoje vybaveny kompletním příslušenstvím, předsíní se šatnou, trezorovou skříňkou, koupelnou se sprchou, WC a umyvadlem. - sauna - dětské hřiště - možnost pronájmu salonku S příznivými cenami se Penzion SPORTTURIA ...

Pension Kobr - aktivní dovolená pro cyklisty

Penzion - kapacita 10 lůžek a 3 přistýlky - bazén - dětský koutek - gril - venkovní posezení - pouze pro rodiny s dětmi

Ubytování, penzion: - devět dvou a třílůžkových pokojů - vlastní sociální zařízení

Penzion: - ubytování ve dvou, tří a čtyř lůžkových pokojích. Možnost sportovního vyžití, přímo u penzionu je 500 m dlouhý lyžařský vlek.

Ubytování: - ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích - sprchy a WC jsou společné na každém poschodí - kapacita pokojů : 1x 2lůžkový ; 2x 3lůžkový ; 3x 4lůžkový. Vybavení: - jídelna - restaurace - klubovna - učebna - sušárna - bar a vinárna, bufet. Sport, možnosti výletů: - v létě možnost vyjíždět na koních 500m od ...

Penzion - mezonetové apartmány - snídaně - možnost občerstvení

Penzion Lion - kapacita 35 lůžek - restaurace - bar

2 apartmány rodinný dům - celková kapacita 9 osob - úschovna kol - parkoviště

Ubytování. Pokoje: - dvoulůžkové se sprchou, WC a možností přistýlky - čtyřlůžkové apartmány

Penzion pod Chřiby, Ubytování v Penzionu pod Chřiby Kroměřížsko: -ubytování Chřiby -kapacita 20 osob -společenská místnost -tenisový kurt -krytý vyhřívaný bazén od 1.6.-30.9. -možnost stravování. Turistika, cykloturistika pro pokročilé.

Ubytování v soukromí - statek - nekuřácký - 5 x dvoulůžkový pokoj + přistýlky - 1 x dvojlůžkový pokoj s palandou - samostatné sociální zařízení WC, sprchový kout, umyvadlo - společná místnost vybavená TV a přehrávačem DVD - k dispozice malá kuchyňka vybavená chladničkou a rychlovarnou konvicí - možnost ...

Turistická chata - 2, 4, 5, 6lůžkové pokoje - snídaně jsou podávány formou švédského stolu - večeře a obědy Restaurace

Penzion: -ubytování v penzionu s kapacitou 36 lůžek -pokoje jsou vybavené vlastním WC, sprchovým koutem, TV a Wi-Fi připojením na internet.

Ubytování, apartmány: - kuchyňka - lednice, mikrovlnka, varná konvice, sporák, topinkovač, toustovač - ostatní vybavení : televize, radiomagnetofón, teplá voda, topení.

Rodinná farma, ubytování: -celoroční provoz -vlastní vaření -možnost jízdy na koni v Jezdeckém sportovním klubu Kosova Hora.