Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Hostinská činnost.Restaurace. Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový -3x buňka -jednolůžkový + dvoulůžkový pokoj.

Kategorie: -penzion (pension) s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -19 x dvoulůžkový -5x třílůžkový -1x čtyřlůžkové apartmá.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové apartmány -4x studio pro 2 osoby -2x studio pro 4 osoby .

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -8x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -PÓLA: -8x dvoulůžkový -12x jednolůžkový. -VEPŘEK: -10x dvoulůžkový -2x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -17x dvoulůžkový -5x jednolůžkový.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -18x dvoulůžkový -10x jednolůžkový.

Penzion: - kapacita 14 lůžek - 2 apartmány a 1 pokoj s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou - sauna - možnost grilování a rožnění - WIFI připojení - parkování před domem pod kamerou.

ILA Privat. Ubytování v soukromí: - rodinný penzion s celoročním ubytováním a možností parkování - kapacita 15 lůžek.

Penzion. Restaurace. Jízda na koních Hřitě Možnost opékaní kuřat, selat.

Ubytování: - pension - kapacita až 65 osob: - dvoulůžkové - petilůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením i bez Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské výcviky, sportovní soustředění. Vybavení objektu: - sportovní hřiště - dětské hřiště.

Služby: - ubytování v soukromí. Machov 15: - celoroční ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Sociální zařízení, TV: - byt 3+1 - pro 7 osob - garsonka - pro 3 osoby - chata - pro 4 osoby. Součástí objektu je velká zahrada: - zahradní nábytek, altán, houpačka pro děti, gril, bazén. Vybavení lokality: - ...

Ubytujeme vás v luxusním penziónu, který má Wi-Fi, televizi a vybavení, které budete mít rádi. Hlavní je, že náš personál je vám k službám a ve všech ohledech co se týče Hradce Králové, tak vám poradí.

Penzion - kapacita 22 lůžek - pokoje vybavené sociálním zařízením, TV restaurace - kapacita 16 míst - zimní zahrady 36 míst - salonek 20 míst

Složení pokojů: -4 dvoulůžkové, sociální zařízení. Vybavení pokojů: -televize, ústřední topení, lednička, soc. zařízení Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Pořádání: -soukromé akce. V objektu vinotéka s vinárnou. Ubytování domácího mazlíčka zdarma. Úschovna kol ve dvoře.

Ubytování: -penzion s celoročním ubytováním -kapacita 8 + 2 přistýlky, sprcha, WC, TV, wifi, bez snídaně, bez psa -1x 3lůžkový pokoj -1x 1lůžkový pokoj -2x 2lůžkový pokoj Vybavení zařízení: -bar -mňamky k pivu, nápoje -herna -šipky, hrací nevýherní automat -kapacita cca 40 míst -možnost pořádání oslav -zahrádka, grilování ...

Penzion - 6 pokojů s vlastní koupelnou a WC: -1 jednolůžkový bez možnosti přistýlky -3 dvoulůžkové bez možnosti přistýlky -1 dvoulůžkový s možností 2 přistýlek -1 čtyřlůžkový bez možnosti přistýlky. Komfortní ubytování s možností turistiky i cykloturistiky Domácí nekuřácká restaurace s terasou, Wi-Fi.

Ubytování ve městě Broumov, v chráněné krajině Broumovsko, v blízkosti Adršpašsko-teplických skal.

Cukrárna - nekuřácký prostor - venkovní zahrádka Kavárna - nekuřácký prostor - venkovní zahrádka Ubytování - kapacita 14 lůžek - 3-6 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Restaurace