Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion - kapacita 40 lůžek 10 pokojů - letní zahrada - posezení s krbem - dětské hřiště - parkování v areálu Restaurace - bezbariérový přístup

Ubytování v jedno až čtyřlůžkových apartmánech s možností i dlouhodobého bydlení.

Prodej - bižuterie Penzion Vinotéka

Ubytování - 4 lůžkové pokoje - sociální zařízení na pokoji, TV Restaurace

Penzion - pokoje vybavené WC, sprcha, vana, lednice a vařič - parkoviště

Poskytuje - ubytování, - možnost volejbal, nohejbal, fotbal, - zahradní restaurace. Restaurace - česká kuchyně.

Sport bar Penzion Hospoda Vinárna

Provozujeme wellness penzion na Dolní Moravě. Penzion je vhodný pro zimní i letní pobyty. Ke svahu je to od nás jen 80 m. Nabízíme ubytování v plně vybavených apartmánech s wifi připojením.

Penzion: - celková kapacita 30 lůžek - 4 třílůžkové pokoje, 2 čtyřlůžkové pokoje a 5 dvoulůžkových pokojů - možnost ubytování bez stravy - vybavená kuchyňka nebo se snídaní, polopenzí či plnou penzí. Možnost rodinných nebo firemních oslav.

Restaurace: -bezbariérová, nekuřácká -kapacita 55 míst ve dvou místnostech -venkovní terasa pro 30 osob, dětský koutek -salonek pro svatby Penzion: -12 lůžek - 3 dvoulůžkové, 2 třílůžkové pokoje -wifi připojení -parkoviště.

Penzion POHODA Dvůr Králové nad Labem se nachází v klidné části města 1 km od centra, 2 km od ZOO SAFARI a 5 km od barokního zámku KUKS ale zároveň nedaleko od chráněného parku Krkonoše. Nabízíme celoročně kvalitní a levné ubytování vhodné i pro rodiny s dětmi. Bezbarierový pokoj umožňuje ubytování také tělesně postižených návštěvníků. ...

Moderní ubytovací zařízení nabízející levné celoroční ubytování v malebném a poklidném prostředí lázeňského města Třeboň. K dispozici 3 dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkový apartmán s vlastním vchodem. Umožní Vám nerušenou relaxaci ale je i ideálním východiskem pro cyklistické i turistické výlety za krásami Třeboňska.

Ubytování v západních Krkonoších (750 - 1000 m.n.m.), - pronájem celé chaty -penzion -pokoje bez soc. zař. -apartmány -jídelna s možností plné penze. vybavenost objektu -učebna -společenská místnost (kapacita) 50 -dětské hřiště -ohniště -venkovní bazén -lyžařský vlek -venkovní hřiště -další možnosti vlastní 350 m dlouhý lyžařský ...

Penzion Mája -ubytování Ceny za ubytování (léto): Od 280, - Kč/osoba/noc/se snídaní Ceny za ubytování (zima): Od 360, - Kč/osoba/noc/se snídaní prosinec 720, - Kč/osoba/noc/se snídaní leden 450, - Kč/osoba/noc/se snídaní únor 550, - Kč/osoba/noc/se snídaní březen 420, - Kč/osoba/noc/se snídaní

Nabízíme osobně prověřené hotely, penziony, chaty a chalupy pro ubytování a pro rodinnou dovolenou v jižních Čechách na Šumavě, Lipně, Orlíku a v ostatních rekreačních oblastech ČR. V nabídce jsou i horské hotely, penziony chaty a chalupy pro zimní pobyty. Objednávky on-line.

Provozujme čtyřhvězdičkový penzion s osmi kompletními apartmány s kuchyňkou. K dispozici je parkoviště.

Rodinný penzion kapacita 26 lůžek 13 dvojlůžkových pokojů se sprchou, WC, TV se SAT snídaně internet na pokojích telefon terasa možnost využití garáží možnost ubytování se zvířaty po dohodě dětské hřiště v blízkosti sportovní oddíly a harmonizační pobyty studentů malé skupiny

Pizzeria Ristorante Paolo: -stylová italská restaurace -letní terasa Ubytování v pensionu Půlměsíc: -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -telefon, TV, SAT, Internet -sprcha, WC -zabezpečené parkování

Ubytování v penzionu: -13 dvoulůžkových pokojů Vybavení pokojů: -TV, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, kabelové i Wi-Fi -firemní a soukromé akce -svatby, svatební obřady -teambulding.

Restaurace, vinárna: -nekuřácká -svatby, školení, domácí kuchyně Penzion se nachází 4k, od Kroměříže, městské památkové rezervace UNESCO 2km od dálnice D1: -kapacita 100 osob -od 250kč/os. do 1600kč/apartmán -pronájem sál 100, 50, 40 osob -fitness -zahradní restaurace -vhodné pro cykloturistiku.

Nabídka kvalitního ubytování v centru města, v prostředí výjimečné rodinné vily z 30.let min.století.