Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu na rozhr. Jizerských hor a Krkonoš ve 3 čtyřlůžkových pokojích-každý má své vlastní soc. zařízení.Dále je k dispozici kuchyně spojená s jídelnou, kde je TV a DVD.Zdarma je také WIFI připojení, pod domem bazén 9 x 3 m., gril, posezení se slunečníky, houpačky, pískoviště, prolézačka, úschovna kol a lyží a ...

Služby: - pískování, ochranné nátěry. - ubytování.

Penzion, pension: -ubytování-15 min.od Prahy -euro rodinný penzion -accomodation -apartmány -chata -k dispozici bazén, zahradní gril. V okolí: -hrad Karlštejn, Křivoklát, žebrák, Točník, Krakovec, Koněpruské jeskyně, Velká Amerika, Svatý Jan pod Skalou, zámek Lány.

Prodej, oprava: - hodiny - hodinky Výroba: - hodinková sklíčka Ubytování v soukromí: - určeno pro 2 – 4 osoby - možnost i malého domácího mazlíčka

Penzion nabízí ubytování v krásném klidném prostředí pouze 6 km od Plzně. Ubytování v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, vybavená kuchyňka. Okolo vedou cyklotrasy, možnost houbaření, rybaření, turistika, památky, relaxace, relaxační pobyty.

Půjčovna sportovních potřeb: -sjezdové lyže -snowboardy -bežky .saně -v létě horská kola Ubytování Benecko

Rodinný penzion: -5x dvoulůžkový - 1 s možností přistýlky -1x čtyřlůžkový, s vlastní kuchyní -možnost posezení v prostředí vinného sklípku. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení. -TV, rádio, budík, internet. Okolí: -12 tenisových kurtů -hřišť pro plážový volejbal -fotbalové hřiště -koupaliště, aquacentrum -spinning, ...

Ubytovací služby - Penzion Polubný - v krásné oblasti Jizerských Hor - cyklistické a turistické cesty - přírodní scenérie a památky - u chaty nové parkoviště Horní Polubný 922 468 50 Kořenov

Penzion Asterix v centru města: - ubytování - kapacita celkem 21 lůžek - dlouhodobé ubytování - salonek pro 25 osob - venkovní posezení s grilem - možnost uzavřené společnosti až pro 40 osob.

Apartmány: - ubytování. K dispozici jsou 3 prostorné apartmány SKY, ESSENCE a REGINA se samostatným vchodem - vhodné pro jednotlivce i celé rodiny (kuchyně, ložnice, obývací pokoj, bezpečnostní trezor, WI-FI internet, samostatné koupelny a WC). Součástí domu: - zahrada, venkovní posezení s grilem - vybavení pro děti i miminka - hřiště ...

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Sportovní a relaxační centrum Harrachov. Pronájem prostor pro firemní, klubové či soukromé akce ve sportovně-relaxačním komplexu. - indoor golf - squash - posilovna, ... - relaxace - sauna, masáže, vířivka, ... Ubytování v apartmánech: - za apartmán 1.500 až 3.000 Kč / noc - mezonetový apartmán 2.000 - 5.000 Kč ( dle délky ...

- Penzion (pension): - Restaurace V areálu možnost: -rybaření (farma má vlastní rybník) -venkovní grilování pro hosty -tenisový kurt -parkovací plocha V okolí - možnost výletů a sportovního i kulturního vyžití po celý rok.

Penzion: - celoroční ubytování s možností přípravy stravy - lyžařský vlek vzdálen 200 m - možnost výletů v podhůří Orlických hor - cykloturistika - restaurace 80 m od penzionu.

Penzion, ubytování: - 6 dvoulůžkových apartmá - 1 třílůžkové - 1 čtyřlůžkové apartmá se dvěma ložnicemi. Vybavení: - TV, wifi připojení - koupelny jsou vybaveny vanami - některá nadstandardní apartmá jsou vybavena hydromasážními vanami nebo vanami s perličkovou koupelí - možnost ubytování se psy.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 jednolůžkové, vana, WC -6 dvoulůžkových, sprcha, WC -2 třílůžkové, vana, WC -1 apartmá dvoulůžkové. Vybavení objektu: -restaurace v alpském stylu 60 míst -zahradní terasa -salonek.

Ubytování v rodinném penzionu - k dispozici je 7 pokojů s vlastním sociálním zařízením - možnost parkování

Penzion POHLEDNIČKA - ubytování Společenská místnost - herna Sauna Vlastní vlek a upravená sjezdovka Náročnější lyžaři mohou využít sjezdovek v Herlíkovicích a Medvědíně. Stolní tenis Stolní fotbal Šipky Hřiště na volejbal, nohejbal, fotbal a tenis (pouze v létě)

Cestovní kancelář. Zajištění: -zájezdy na objednávku pro kolektivy. -lyžařské zájezdy -krátké poznávací zájezdy -poznávací okruhy -pobytově poznávací zájezdy -turistické zájezdy -jednodenní zájezdy -pobyty se spec. programem - exotické zájezdy Ubytování-penzion. Provozovna: -Semily, Špidlenova 442, 51301.