Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 jednolůžkové, vana, WC -6 dvoulůžkových, sprcha, WC -2 třílůžkové, vana, WC -1 apartmá dvoulůžkové. Vybavení objektu: -restaurace v alpském stylu 60 míst -zahradní terasa -salonek.

Ubytování v rodinném penzionu - k dispozici je 7 pokojů s vlastním sociálním zařízením - možnost parkování

Penzion POHLEDNIČKA - ubytování Společenská místnost - herna Sauna Vlastní vlek a upravená sjezdovka Náročnější lyžaři mohou využít sjezdovek v Herlíkovicích a Medvědíně. Stolní tenis Stolní fotbal Šipky Hřiště na volejbal, nohejbal, fotbal a tenis (pouze v létě)

Cestovní kancelář. Zajištění: -zájezdy na objednávku pro kolektivy. -lyžařské zájezdy -krátké poznávací zájezdy -poznávací okruhy -pobytově poznávací zájezdy -turistické zájezdy -jednodenní zájezdy -pobyty se spec. programem - exotické zájezdy Ubytování-penzion. Provozovna: -Semily, Špidlenova 442, 51301.

Ubytování pod Ještědem ve městě Liberec nabízí ubytovací služby Milan Briestenský. Apartmány v rodinném penzionu se nacházejí nedaleko centra Liberce, v Horním Hanychově. Ubytování celoročního typu, i dlouhodobé ubytování.

Penzion: -dvoulůžkové pokoje (apartmány) s možností dvou přistýlek -vlastní vchod do apartmánu -barevná TV -WiFi internet -kuchyňka s možností vaření včetně nádobí -lednička -mikrovlnná trouba -rychlovarná konvice -sprcha, vana, bidet, WC.

Penzion. Ubytování v šesti 1, 2, 3 lůžkových pokojích a apartmánech s veškerým vybavením. Pro hosty zajištění prohlídek Prahy, transfery, parkoviště, půjčování aut.

Penzion Mlýn: -novostavba hotelového typu vybudovaná na základech bývalého mlýna -je součástí rodinné farmy na samotě v údolí mezi obcemi Zahrádky a Domašín na Dvoreckém potoce, v jižní části Českomoravské vysočiny, na okraji masivu nejvyššího vrcholu Javořice. Ubytování: -nabízí rodinnou rekreaci, pobyty kolektivům a ...

Penzion: -ubytování -5 pokojů se samostatným příslušenstvím -společenská místnost -terasa pro 17 osob -zahrada -garáž -polopenze.

Ekologická farma. Chov skotu. Výroba, prodej: - domácí mléko, máslo, sýry, tvarohy a další výrobky označené jako BIO potraviny. Agroturistika: Penzion Filoun Josef Šourek tel. 602 353 513

Penzion -ubytování v pokojích s kompletním vybavením -stylová krčma a kavárna -úschovna a půjčovna kol.

Mikrokeramické nádobí. Křemíkové nádobí. Ubytování v lokalitě Vysočina na penzionu Majka: -Penzion Majka Herálec 248 592 01 Herálec -kapacita: 10 lůžek -2x apartmá -společné sociální zařízení -stravování - kuchyňka k dispozici -ceny za ubytování (v sezóně) 250 Kč/osoba/noc.

Doprava: - vnitrostátní a mezinárodní spediční činnost nejen v rámci EU - námořní a letecká přeprava, kontejnerová přeprava - skladování, logistické služby - celovozové a dokládkové zásilky, expresní přeprava - nadrozměrná přeprava po tuzemsku i v zahraničí - speciální přeprava (transp.teplota, přep.v režimu ADR, ...

Penzion Kovárna u Jičína se nachází v obci Bukvice. Penzion v lokalitě Český ráj nabízí ubytování ve 4 stylových apartmánech. Přijďte navštívit naše ubytování Český ráj.

Restaurace, pohostinství: -celková kapacita 75 míst -restaurace 25 míst -salonek 25 míst -zimní zahrada 25 míst. Ubytování, penzion: -k dispozici je 1 x apartmán -4 x 2lůžkový pokoj s možností jedné přistýlky -každý pokoj je vybaven televizorem s příjmem satelitního signálu a vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC) ...

Penzion, restaurace, vinárna. Restaurační činnost: - mořské speciality - česká kuchyně - čínská kuchyně - zahradní posezení.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace.

Penzion. Nabízíme ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením s možností vlastního vaření.

Kategorie: -celoroční ubytování v chatách v areálu Lázně Leopoldov.

Soukromé lázně, zaměření na stres, deprese a psychické vyčerpání. Dále nadváha, hubnutí, pohybové ústrojí a rehabilitace. Kryokabina pro podporu léčby alergií, astma, revmatických nemocí, lupénky. Pobyty víkendové, pro dva, pro seniory. Wellness a relaxační pobyty. Dárkové poukazy na pobyty i jednotlivé procedury. V objektu: - sauna, polárium ...

Nabídka ubytování, bowling, restaurace. Pořádáme slavnostní a firemní akce, svatby, rauty, firemní školení, vánoční večírky a grilování. Náš moderní penzion nabízí levné ubytování s Wi-fi.

Prague hotels, pensions, apartments, hostels, accommodation.