Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: -ubytování: -14 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů či apartmány -celkem 23 míst (25 s přistýlkami) Vybavení objektu: -restaurace -konferenční místnost -solárium -kosmetika.

Dvůr Lobeč - zemědělství - myslivost (obora Podčejek, bazantnice Hájek) - lesnictví Ubytování Zámek Lobeč - vinný sklep

Ubytování. Výuka jazyků. Pořádání kulturních akcí.

Penzion Krumlov nabízí klidné ubytování nedaleko centra Českého Krumlova (7min. chůze). Domácí atmosféra, bohaté snídaně. Máme k dispozici 14 útulných pokojů. Wi-Fi připojení v celém penzionu, uzamykatelné parkoviště zdarma. Místnost pro kola, krytý přístřešek pro motocykly. V penzionu je velká společenská místnost s barem, terasa, vnitřní a ...

Ubytování v soukromí. Nabízíme pronájem bytu v rodinném domku ve Veselé u Mnichova Hradiště. Jedná se o garsonku se samostatným vchodem. Cena pronájmu je 8000, -- Kč a 2000, -- Kč zálohy na energie /voda, plyn, el.energie a odvoz odpadu/. Parkování v uzavřeném prostoru. Byt je zařízen./také televize se SAT, možno internet za poplatek, pračka/ ...

Penzion. Ubytování: -14 dvou, třílůžkových pokojů -společné sociální zařízení -čtyřlůžkové apartmány. Restaurace: -50 míst. Služby: -výuka jízdy na koni pro začátečníky, vyjížďky do okolí pro pokročilé -půjčovna horských kol a uschování kol Vašich -ubytování také vašich domácích zvířátek za předpokladu čistoty a ...

Penzion: -ubytování -kapacita 22 lůžek.

Penzion: - jeden třílůžkový a jeden pětilůžkový pokoj. - na pokojích sociální zařízení, WC, televize. Restaurace: - celodenní stravování formou plné penze.

Penzion: -ubytování pro 20 osob v 5 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, televizí, ledničkou a terasou.

Stravování. Ubytování: -dvou, čtyř, pěti a vícelůžkové pokoje -společné WC a sprchy-teplá voda Restaurace-bar-vinárna-taneční parket. Restaurace zahradní-gril. Televize-video-satelit. Hřiště-stolní tenis. Koupání-výlety do Českého ráje. Projížďky na koních-kočárem. Školy v přírodě-školení-svatby.

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.

Ubytování v soukromí. Provoz rodinného penzionu se čtyřlůžkovými pokoji. Ubytování v soukromí s TV na pokoji, lednicí a sporákem ve vybavené kuchyni. V okolí se nachází golfové hřiště, cyklostezky. Ubytování v penzionu: -Plzeň-jih, Spálené Poříčí, Blovice

Hotel Klára. Ubytování. Pension Aaron Praha 8, Křižíkova 42 Tel.: 603466785, 220809009

Restaurace a penzion U Vladařů. Penzion: - 1x dvoulůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x třílůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x 2 x třílůžkový pokoj s kuchyňkou, sprchou a WC. Restaurace: - rytířský salónek - 8 míst - selská restaurace - 20 míst - sportovní pivnice - 24 míst - výborná česká kuchyně.