Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Opravy karosérií. Nástřik podvozků. Ubytovací služby, ve dvou-pěti lůžkových pokojích, apartmánu.

Rodinný penzion, kapacita 25 lůžek. Stylová restaurace s typicky českými jídly.

Naše služby: - restaurace - sál vhodný pro konání akcí - ubytování.

Penzion. Kvalitní a příjemné ubytování za přijatelnou cenu v Plzni, v městské části Bolevec.

Penzion, pension, ubytování: -osm dvoulůžkových pokojů -sprcha, WC, TV -děti do 2 let zdarma -restaurace, pivnice -sauna -půjčovna kol -tenisové kurty -parkoviště.

Ubytování: -11 pokojů, 32 lůžek, 7 chat po 4-5 lůžkách. -penzion 190 až 250, - Kč/lůžko -chatka 95, - Kč/lůžko -ubytování ve dvou - a čtyřlůžkových pokojích, možnost rezervace pokoje s kuchyní -možnost čtyř lůžkových chat, stanování a obytných přívěsů -koupání v přilehlé přehradě Rozkoš, turistika, rybolov, ...

Objekt se nachází v turisticky velice zajímavé oblasti České Kanady bohaté na historické, kulturní a přírodní památky. Krásná a nedotčená příroda v okolí je proslulá jako houbařský, rybářský a cyklistický ráj. Doporučená kapacita objektu je 16-25, maximální 35 osob. Mimořádně výhodné ceny pro větší skupiny a dětské akce. Dům se třemi apartmány a ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -ubytování v soukromí. Složení pokojů: -2x dvoulůžkový a 1x šestilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, kuchyňka, TV.

Ubytování: - penzion. Restaurace: - denní menu.

Penzion, ubytování: -10 až 13 osob -semináře, školení, porady -bar - možnost rezervace pro uzavřená jednání, školení, porady, oslavy -vinný sklípek -menší oslavy -kuchyňky na pokojích s vybavenou lednicí -infrasauna, kola.

Penzion. Penzion Dagmar Krásná se nachází 2km od centra města Plzně.Ubytování v podkroví rodinného domu.Celková kapacita penzionu je 7 pokojů 2 - 3 lůžkových s příslušenstvým. Součástí penzionu jsou 2 kuchyňky, kde je možno posedět a připravit teplou stravu a nápoje.V objektu kadeřnictví a hospůdka s posezením na zahradě.V penzionu poskytovány ...

Hotel U koně se nachází v malebné krajině nedaleko Říčan u Prahy. V našem hotelu nabízíme ubytování ve stylových pokojích. Každý pokoj je vybaven televizí, rádiem, minibarem, koupelnou se sprchou a WC. Restaurace.

Ubytování. Malý rodinný penzion v Pošumaví.