Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje s či bez kuchyně -třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje.

Kategorie: -rodinný penzion s celoročním ubytováním -10 pokojů po kompletní rekonstrukci -ubytování v jedno až třílůžkových pokojích

Kategorie ubytování: -apartmán nadstandartního bytového typu pro 1 až 3 osoby

Ubytování luxusního typu kategorií Standard a Luxus. Dvou a třílůžkové pokoje s koupelnou, TV, sat.Apartmá - 3 pokoje s koupelnou, kuchyní a jídelnou. Venkovní bazén.Kapacita 40 lůžek.

Ubytování, penzion, stravování, restaurace: -ubytování je poskytováno v útulných 2-6 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem -v přízemí se nachází společenská místnost s televizí -kapacita penzionu je 48 osob s možností přistýlky.

Penzion, ubytování: -3x2 lůžka -1x1 lůžko každý pokoj s vanou(sprchovým koutem) -TV se satelitem -letní zahrádka -parkování -cena 1000 Kč se snídaní.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba dveří, vrat, oken, schodišť, zábradlí, kuchyní a zakázkového nábytku. Penzion Červeňáček Adresa: Polnička 95 591 02 Mobil: +420 775 332 759 Mobil: +420 775 120 777 Email: afialov@seznam.cz WWW: http://www.penzion-cervenacek.cz

Ubytování: -tři samostatně stojící budovy -okrasná zahrada -venkovní bazén -pět kompletně zařízených ubytovacích jednotek – z toho tři pětilůžkové apartmány, jeden pětilůžkový a jeden šestilůžkový pokoj -plně vybavená kuchyňka v každé jednotce -pořádání firemních akcí - výjezdní zasedání, kurzy, školení, oslavy, ...

Hotel, penzion, pension, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -restaurace 40 míst -salonek 20 míst -venkovní zahrádka 80 míst.

- Zemědělská výroba - Podnikání v oblasti nakládání s odpady - Velkoobchod - Specializovaný maloobchod - Zprostředkování služeb - Zprostředkování obchodu - Ubytovací služby

Ubytování: -5 pokojů -maximální kapacita 20 lůžek -pokoje s TV a sociálním zařízením - V areálu penzionu jsou tenisové a volejbalové kurty, herna stolního tenisu, fitnes, fotbalové hřiště. Restaurace.

Provádíme montáže sádrokartonových systémů, minerálních kazetových podhledů, půdní vestavby, příčky, předstěny, zateplení interiéru, včetně materiálu a dopravy. Držitel certifikátu RIGIPS, KNAUF, OWA. Nabízím ubytování v penzionu, apartmány.