Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování, penzion: - kapacita 90 lůžek - jídelna, bar

Penzion Hůrka - pension - ubytování - ubytování se snídaní v 1-4 lůžkových pokojích - koupelna a WC u každého pokoje TV, satelit - trezory na pokojích - umístění v klidné zóně, 2km od centra - chráněné parkování za elektronicky ovládanou bránou areálu - v zimních měsících garáže - posezení v zahradě - autobusová zastávka MHD 200m - ...

Pension, penzion. Ubytování v novém rodinném pensionu v těsné blízkosti Prahy.

Zámeček Bojkovice: - ubytování - apartmány.

Ubytování v penzionu: -pokoje s vlastní koupelnou, wc, TV, klimatizace, lednice a wifi -kapacita 5x 2lůžkový s kuchyňkou i bez.

Penzion, ubytování. Levné ubytování v Penzionu Zahradní město je svým charakterem určena k ubytování zaměstnanců různých stavebních firem, dělníků a řemeslníků. Je vybaven jednoduchým standardním nábytkem a poskytuje opravdu levné ubytování v Praze.

Restaurace. Penzion, ubytování-4 pokoje. Svatby, firemní akce.

Rodinný penzion: -ubytování.

Penzion -ubytovací služby - ubytování na okraji Rychnova nad Kněžnou s výhledem - zámek - ubytování v 1-4 lůžk. pokojích - každý s vl. sociálním zařízením sprcha, WC, umývadlo, televize - zdarma připojení přes WIFI k internetu - pro 4 pokoje společný balkon- posezení, usušení - vybavená kuchyňka s malou jídelnou - do centra ...

Nabízíme ubytování ve čtyřech pokojích se sociálním zařízením i společnou kuchyňkou a společenskou místností či dvou apartmánech.

Nabídka apartmánů v centru obce Háj pod Klínovcem ve výšce 900 metrů nad mořem. Místo pro relaxaci a odpočinek po celý rok.

Koliba "U splavu" Hovězí: -kapacita kapacitou 32 lůžek Služby: -školení -semináře -kulturní akce -rodinné oslavy.

Ubytování: -apartmán 1-2*noci-850, - + přistýlka-200, - -pokoje(celkem 4 pokoje) -čtyřlůžkový, třílůžkový, dvoulůžkový -lůžko 1-2* noci-350Kč. -dlouhodobý pobyt-děti do 6let zdarma domácí mazlíčci zdarma!Kola a lyže uzamkneme! Parkování u domu, Možnost zahradního posezení a grilování. Hosté VIP, kteří u nás již ...

Pension, ubytování: -pokoje - koupelna, toaleta, minibarem, TV - SAT. V suterénu naleznete stylovou snídárnu v rustikálním stylu, večeře se podávají na hotelu Windsor.