Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Poskytujeme tyto služby: - studio, atelier, galerie - pension - pronájem nebytových prostor.

Pension Březina je tříhvězdičkový rodinný hotel střední kategorie, nacházející se v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí. Zaměřuje se na individuální turistickou a obchodní klientelu, která upřednostňuje výhodnou polohu, odpovídající kvalitu služeb a přijatelnou cenu. Vzhledem ke kapacitě je hotel schopen ubytovat také menší ...

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -1x apartmán, 2x lůžko+přistýlka -5x dvoulůžkový pokoj. Služby: - kadeřnictví, masáže.

Penzion, pension: -ubytování s kapacitou 6 osob.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. Vybavení objektu: -restaurace.

Kategorie: -penzion, vila s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové a dvoulůžkové -1 čtyřlůžkový apartmán.

Penzion, pension, ubytování. Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny televizí, ledničkou a sociálním zařízením. Restaurace: - výčep o kapacitě asi 30 míst - malý sál pro 40 hostů - vinný sklípek pro 10 hostů. Venkovní posezení. Možnost zajištění firemních večírků a svateb.

Kategorie: -soukromí ve vile s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové se společným WC, sprchou, kuchyňkou a knihovnou. Vybavení pokojů: -telefon, rádio, ústřední topení. Vybavenost objektu: -zahrada k dispozici pro hosty.

Půjčovna: - luxusní dámské svatební šaty, doplňky - šaty do tanečních i pro jiné společenské příležitosti - zahraniční modely - přijatelné ceny. Ubytování Penzion Jitka - pension (penzion) Jitka - cena ubytování:od 300, - Kč na osobu a den - tel.:495263658;732177233 - ubytování v rodinné vile v klidné části Hradce Králové, ...

Ubytování, penzion: - 5 apartmánů - vlastní sociální zařízení - společenská místnost s televizí a kuchyňkou

Nabízíme služby a informace nejen pro golfové turisty. Rezervace ubytování v Praze i České republice, zajištění firemních akcí a seminářů.

Penzion rodinného typu v blízkosti SKIPARKU Červená Voda s nejdelší sjezdovkou Orlických hor - 2 150 metrů a první vyhřívanou 4-sedačkovou lanovkou v České republice.

Kategorie: -penzion, koliba - celoroční ubytování. Složení pokojů: -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, sociální zařízení, TV Vybavení objektu: -sauna -koupaliště se solárním ohřevem. Pohostinství: -restaurace pro 50 osob: -salonek pro 30 osob -vinárna pro 30 osob -česká kuchyně -grilování, krb.

Penzion Šenk Pardubice Kavárna, restaurace: tel: 466304312 -hotová jídla, minutky -restaurace 70 míst, bar* 30 míst -salonek možno objednat i pro uzavřenou společnost 30 míst -zimní zahrada 12 míst -letní zahrada 25 míst -internet pro veřejnost -kulečník, ping-pong -parkování v uzavřeném areálu. Penzion, pension, ...

Společnost SANZ Group Czech, s. r. o. se zahraničním kapitálem zajišťuje komplexní služby v oblasti investic do realit, nemovitostí a podniků v celé České republice. Na těchto službách, které jsou ve svém portfoliu rozšířené o další návazné činnosti, se podílí jednotlivé divize, které jsou centralizovány pod jednou střechou v kancelářích v centru ...

Pension, ubytování. -snídaně -venkovní bazén -venkovní terasa -parkoviště.