Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: -ubytování ve čtyřech pokojích vybavených sociálním zařízením a TV.

PENZION U NÁHONU V našem penzionu Vám poskytneme ubytování v 6 pokojích s hygienickým zázemím. V kavárně podáváme snídaně a nabízíme příjemné posezení v tichém a útulném prostředí nad sklenkou vína, dobré kávy nebo u sklenice vychlazeného piva.

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel Poskytování přechodného ubytování /v rámci živnosti volné/ Veteran Car Club Dvůr Králové nad Labem Tyršova 557 544 01 Dvůr Králové nad Labem

Penzion, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -2 čtyřlůžková apartmá -sociálním zařízení, telefon, televize, rádio a minibar -v ceně pokoje je zahrnuta snídaně -společenská místnost s barem -sauna, masáže -v letních měsících posezení na zahradě s ohništěm -parkoviště. Pension se nachází v centru ...

Služby: -obchodní činnost -účetnictví -ubytování -reklamní činnost.

Penzion, ubytování, stravování: -40 lůžek s možností přistýlek -vinárna nedaleko centra možnost vlastního vaření 100 metrů od lyžařského areálu Studenov poskytujeme slevy na vleky parkování u domu pokoje jsou čtyřlůžkové bližšší info vždy na tel. -venkovní bazén.

Ubytování v soukromí. Pokoje se sprchou + WC, kuchyňka, zahrada s grilem, parkoviště, v zimě lyžařská škola, půjčovna lyží, lyžařský vlek.

PENSION u BAKALÁŘE - ubytování, restaurace, stravování: -bufet -restaurace -snídaně, svačiny, obědy - samoobslužný bufet -s obsluhou - minutková kuchyně, italské speciality -možnost závodního stravování -pizzerie -ubytování -13 lůžek -možnost přistýlky -se sociálním zařízením -apartmány. ...

Restaurace.Penzion. Ubytování: -8 dvoulůžkových apartmánů s kuchyňkou a možností přistýlky - restaurace(35 míst), salonek (10 míst).

Pension Domino nabízí svým zákazníkům široký výběr z ubytovací kapacity. K dispozici je pro Vás nepřetržitě připraveno 8 dvoulůžkových či třílůžkových pokojů a 2 apartmány. Ubytování s Vaším čtyřnohým miláčkem je po předchozí dohodě možné. V našem pensionu jsou pro Vás připraveny komfortní pokoje vybavené na úrovni dnešní doby s ohledem ...

Kategorie ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje a apartmán s vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí. -obchodník Lyoness.

Maloobchod, prodej: -bylinky -široký výběr čajů -sirupy, likéry -kosmetické přípravky. Penzion, ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -WC, sprcha, TV, snídaně.

Penzion, pension, ubytování: - na okraji Pece pod Sněžkou, přímo v centru lyžařského střediska, 50 m od spodní stanice vleku Javor - nabízí ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním socialním zařízením, televizí a satelitem, free WIFI - kapacita ubytování je 42 lůžek. - k dispozici sauna, vířivka, tenisový kurt Nedílnou ...

Ubytování v stylovém rodinném penzionu v Peci pod Sněžkou se specializací pro rodiny s dětmi. Výborná domácí kuchyně s místními specialitami. Nízké ceny.

Penzion, ubytování, stravování: - pokoje 2-4 lůžkové s vlastním sociálním zařízením - jídelna - k dispozici dětská postýlka - sauna

Ubytování na samostatném patře rodinného domu se samostatným vchodem.