Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Široký výběr ubytování v Praze - pensiony, apartmenty, hotely všech cenových kategorii, hostely.

Penzion ALEXSPORT. Nově otevřený penzion poskytuje ubytování pro 14 osob. 2x 3 lůžkový a 2x 4lůžkový apartmán. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a je vybaven zařízenou kuchyňkou. V každém apartmánu je televizor a možnost připojení internetu. Parkování u penzionu. Možnost garážovat kola. Lze zapůjčit el. gril, varnou plotýnku. Penzion ...

Rekreační areál: - s 22 vilkami s kapacitou 151 lůžek se rozkládá na zvlněných zelených kopcích uprostřed dosud panenské přírody starobylého městečka Stárkov v blízkosti Teplicko - Adršpašských skal, v unikátní chráněné krajinné oblasti Broumovsko, nedaleko státní hranice s Polskem. Stárkov se pyšní nádherným okolím s obrovskými přírodními ...

Penzion: -ubytování. Celroční dvou i jednolůžkové pokoje, připojení WIFI, úschovna kol. Nekuřácký penzion.

Penzion-ubytování: -24 lůžek -2-3lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení -snídaně -televize, rádio -posezení u krbu -minibar -parkování v objektu -půjčovna kol a tenisových raket -zajímavá dovolená na jachtě

Penzion: -ubytování ve dvou apartmánech a dvou dvoulůžkových pokojích -restaurace s terasou -výhled na řeku a zámek s věží.

Penzion: -ubytování -6x dvoulůžkové pokoje -centrum Českých Budějovic -WI-FI, TV, WC, sprcha -stravování -parkování v areálu.

Ubytování v penzionu Selský dvůr: - stylově zařízené dvoulůžkové pokoje a apartmány - sociální zařízení a kuchyňky na pokojích - snídaně nebo vlastní stravování - dětské a sportovní hřiště - ohniště, - parkoviště - wifi.

Penzion: -ubytování -posezení u grilu -parkovné v ceně -WI-FI zdarma -parkování i pro dodávky -rodinný penzion pro 10 osob -200m vzdálená cyklostezka -za penzionem Přírodní rezervace Vrbenské rybníky.

Nabídka ubytování v rodinném penzionu v jedno až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pension Centrum je nově zrekonstruovaná budova, která sloužila jako městské mýto a je zapsána na seznamu kulturních památek. Nabízíme: - 7 pokojů - celkem 18 lůžek - jednolůžkové až čtyřlůžkové - vybavené sprchou, WC, TV a radio - ...

Penzion: - ubytovací zařízení s třiceti lůžky - stylová restaurace - stodola vhodná k pořádání společenských akcí - vinný sklep.

Restaurace: -rybí speciality. Penzion. -12 pokojů -29 lůžek

Restaurace.Pension Penzion: -ubytovací služby, krátkodobé ubytování -sociální zařízení.

Pension se nachází v centru Prahy, na Žižkově. Pro hosty máme připravené účelně zařízené pokoje s umyvadlem na pokoji, sprcha a WC jsou společné na patře Apartmány se nacházejí ve dvoře pensionu.Každý má jednu ložnici, vlastní koupelnu a WC a samostatný vchod, jsou vhodné až pro 5 osob. Snídaně formou švédských stolů se podávají od 8 do ...

Rodinný penzion: -ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením.

Penzion. Ubytování: -36 lůžek v jedno až čtyřlůžkových pokojích-vlastní sociální zařízení Restaurace. Zahradní posezení.

V penzionu je k dispozici pět 2 - 4 lůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením.