Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Horská chata. Ubytování. Apartmány s vlastním soc. zařízením a kuchyňkou. Nedaleko horského lyžařského střediska Tanvaldský Špičák. Pohodlné ubytování na samotě u lesa, ale nedaleko od civilizace. Rodinná pohoda.

Služba: -levné ubytování -parkoviště -zastávka veřejné dopravy -dětské hřiště -ústřední topení -televizor v pokoji -anténa pro satelit -kavárna, bar** -zahrada, terasa -pohostinství a ubytování svačiny, obědy, prodej cukrovinek italská zmrzlina, nanuky, dorty.

Ubytování. Penzion. -2 x 2 lůž. 65, - Kč -8 x 4 lůž. 65, - Kč -celoročně -WC, sprcha - přízemí. -psům vstup dovolen -lyžařský vlek /4 Km/ -pronájem do 98 -plná penze 100, - Kč.

Penzion U Váni - penzion - restaurace

Ubytování, stravování: - hotel - osm pokojů 2 - 5ti lůžkových s vlastním sociálním zařízením, televizorem a satelitem.

Ubytování, stravování: - koupání 1km - Prachovské skály - průvodce Českým rájem - možnost zajištění zájezdů autobusy Zámek Humprecht, hrad Kost, Hrubá skála - vyhlídkové lety - projížďky na koních. Půjčovna: - horská kola.

Ubytování v soukromí: - 2 apartmány - 3 - 4 lůžkový pokoj.

Restaurace - Apart Chlum. Restaurace. Apartmá.

Ubytování: - penzion. Apartmán, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Bezbariérový přístup. Televize, satelit, internetové připojení.

Ubytování, penzion: - ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích.

Ubytování, pension: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny samostatným WC a sprchou. - restaurace, bar

Ubytování, pension. - kapacita 59 lůžek Zajištění mezinárodní i vnitrostátní nákladní silniční dopravy.

Levné ubytování Máchovo jezero. Okolní romantická krajina, písečné pláže. Ubytovat se můžete v pokojích z vlastní koupelnou a WC nebo chatkách. Stravování formou polopenze.

Rodinný nekuřácký penzion: -ubytování s polopenzí i bez -restaurace -celoroční provoz -v místě je 5 lyžařských vleků, upravované běžecké tratě -sportovní areál Churáňov -cykloturistika -výchozí bod pro turistické a cykloturistické tratě -koupání v místě. -houbaření.

Penzion: -ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích a apartmánu -k dispozici sociální zařízení, kuchyně, obývací pokoj s TV, SAT -parkoviště.

Privátní stomatologická praxe. Zubní ordinace: -estetické a amalgánové výplně -protetické práce fixní, snímací -bělení zubů -možnost ošetření celkové anestezii -ošetřování dětí.

Pension FAMI Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové resp. apartmán se dvěmi oddělenými ložnicemi a nezávyslím vstupem do koupelny (WC)... Všechny pokoje jsou vybavené vlastní koupelnou se sprchou a WC ! Pension s celkovou kapacitou 55 lůžek je vzdálený jen 300m od pláže Máchova jezera s aquaparkem a bázeném. Pension disponuje půjčovnou kol a ...

Penzion: -ubytování -2x třílůžkový pokoj, 1x čtyřlůžkový pokoj -k dispozici kuchyně s vybavením -ubytování celoročně.

Dodávka a poradenství v oblasti softwaru. Ubytování-penzion.

Penzion: -ubytováni v pokojích s vlastním sociálním zařízením.