Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování: - penzion - dvou a čtyřlůžkové pokoje se sprchovým koutem, WC a lednicí. Čtyřlůžkové pokoje mají navíc kuchyňský kout s kávovarem.

Pension, ubytování: - apartmá pro 4 osoby (1 ložnice) se sprchou, WC a s verandou s ledničkou a kávovarem - 2/2-lůžkové pokoje se sprchou, WC - 2/2-3-lůžkové pokoje se sprchou, WC - 4-lůžkové pokoje se sprchou, WC, rozdělené do 2 ložnic - stravování - snídaně - společenská místnost, televize, satelit, video - veranda s pěkným ...

Služby: -chov koní -ubytování na ranči s chovem koní. .

Kominické práce: - vložkování komínů - revize - výstavba komínů a komínových systémů - měření emisí. Penzion v podzámčí - Rybní nám. 134/3, Moravská Třebová - tel. 461 315 762, 776 310 213 - email: penzion@penzion-mt.cz - web: www.penzion-mt.cz

Rodinný penzion Verner Vám nabízí: - ubytování v Orlických horách v Deštném a celoroční rekreaci v klidném prostředí.

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).

Pension: Ubytování: Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením s WC** a sprchou. K dispozici je vždy BTV/SAT. - 5x dvoulůžkový pokoj - 1x jednolůžkový pokoj - 1x apartmá pro 4 osoby Restaurace: Originální a stylové pubové prostředí, vynikající kuchyně, pivo Bernard, denní menu, snídaně, stálý jídelní lístek, míchané ...

Penzion: -ubytování -18 lůžek -možnost stravování -minigolf -bazén krytý -stolní tenis.

Horský penzion s celoročním provozem v Krkonoších. Ubytovací kapacita je 30 míst v tří až šestilůžkových pokojích. K dispozici venkovní vyhřívaný bazén a sauna.

Rodinný penzion: -ubytování -7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové -každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, Wifi připojení k internetu -restaurace s bezbariérovým přístupem -možnost sportovního vyžití.

Penzion: -ubytování ve dvojlůžkových pokojích, apartmá s možností přistýlek -sprcha, WC součástí každého pokoje -možnost zapůjčení televizoru -polopenze, plná penze dle dohody -komfortní ubytování až pro 17 osob -parkování vozidel v objektu -restaurace, bar, terasa -kvalitní česká kuchyně -možnost pořádání -svatební ...

Maloobchod, prodej: -jezdecké a chovatelské potřeby, chov koní. Nabídka agroturistiky Ubytování v penzionu a ustájení koní.

Ubytování: -apartmány (4-6 osob) -kapacita 16 osob -garsoniéra pro 1-2 osoby (možnost dlouhodobějšího pronájmu)

Služby: -penzion -17 lůžek -ubytování.

Penzion: -ubytování s kapacitou 5 lůžek -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením -kdispozici terasa a zahrada s venkovním krbem.

Penzion: -ubytování ve 2 apartmá a 2 dvoulůžkových 1 jednolůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je bazén.

Penzion, ubytování. Stylový rodinný penzion v centru staré části Příbrami nabízí: -1, 2 a 3 lůžkové pokoje WC, sprcha, TV, satelit některé pokoje s terasou -možnost dlouhodobého ubytování -apartmány s kuchyňkou a terasou -parkování ve dvoře -salónek k pronajmutí (nejen pro ubytované hosty).

Farma Ztracenka nabízí ubytování na farmě a zážitky na farmě. Jsme občanské sdružení, které si dalo za cíl představit život na vesnické farmě všem, kteří chtějí zapomenout na uspěchanost dnešní doby. Staňte se načas farmářem a relaxujte v přírodě.

Ubytování v soukromí: - dva samostatné apartmány max. pro 6 osob - kuchyňka, WC, koupelna

Ubytování - soukromí: - dvoulůžkový až pětilůžkový pokoj se společným sociálním zařízením - stravování dle dohody - ubytování se psy.