Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion-ubytování: -2-3lůžkové pokoje s přistýlkou, vlastní sociální zařízení -kapacita 20 osob -možnost snídaní i samostatného vaření.

Ubytování. Pension nabízí: -dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastní sprchou a WC.

Ubytování: - celková kapacita čítá 45 lůžek. Pension má k dispozici 4-lůžkové apartmá s WC, koupelnou a televizorem, 3-lůžkové apartmá s WC, koupelnou a televizorem a 9 pokojů s WC a s koupelnou na chodbě.

Ubytování: - tři 4-lůžkové pokoje s možností přistýlky, jeden 2-lůžkový pokoj - WC a sprchy společné - kuchyň - domácí sauna - parkování pro hosty na vlastním parkovišti.

Ubytování v penzionu v Krkonoších vedle běžeckých tratí, možné i se psem. K dispozici je sauna, restaurace. Vhodné také pro cykloturistiku.

Penzion. Ubytování v penzionu ve dvoulůžkových až pětilůžkových pokojích se společným sociálním zařízením. Možnost stravování.

Penzion: -rekreační ubytování v příjemném prostředí nového domu -kuchyňka, venkovní krb -možnost koupání, turistika, cykloturistika, rybolov -parkování uvnitř areálu.

Penzion rodinného typu s vlastní restaurací. - penzion se nachází v bezprostřední blízkosti nové bobové dráhy - 2-3-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - rekreace v domácím prostředí stylové dřevěnice - roubená chalupa, parkoviště, zahrada, venkovní ohniště, gril, letní terasa, TV a satelit v denní místnosti.

Penzion, ubytování: -celkovou kapacita 17 lůžek -ubytování ve dvou až čtyř lůžkových pokojích vybavených WC, sprchou, fénem. Studio s dvěmi ložnicemi (2+4) pro 6 osob vybavené (WC, sprcha, fén) -společenskou místnost s barem a plně vybavenou kuchyňku (sporák, kávovar, var. konvice, mikrovlnná trouba) s možností vaření ...

Penzion je vybaven u hlavního vchodu recepcí, lyžárnou, restauraci v suterenu budovy, kde jsou zajištěny snídaně (společenskou místností) v suterénu, posezením pro ubytované v apartmánech ve 2. patře a parkovištěm. V 1.p.jsou 2 2lůžkové pokoje (s přistýlkou) a 3 3lůžkové, všechny s balkonem s výhledem na hlavní ulici a sjezdovku. Ve 2.p. jsou ...

Výroba: -zemědělská Agroturistika - ubytování

Služby: - zakázková kovovýroba. Penzion a restaurant u Lochmanů.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový a 1x čtyřlůžkový

Návrh, dodávka, montáž a servis: - bezpečnostní systémy - telekomunikační techniky - telefonní ústředny, domácí telefony - elektroinstalace Hostinec u Zlatého slunce Ringstrasse 26 Kuks tel. 608 352 734 www.hostineckuks.cz

Koliba. Restaurace: - stravování - kapacita 80 osob. Jídla tradiční valašské kuchyně. Sobotní pravidelné cimbálové večery. Letní zahrádka. Dřevěný gril. K dispozici je ohniště k opékání. Ubytování: - 5x dvoulůžkové, třílůžkové pokoje s přistýlkou - sociální zařízení má každý pokoj.