Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování, penzion: - 1 jednolůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 pokoj třílůžkový - 1 apartmán se dvěma oddělenými dvoulůžkovými pokoji.

Služby: -ubytování -restaurace -kavárna. Penzion se nachází v centru Tábora.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových i třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je café bar a vinný sklípek -ubytování v centru Tábora.

Penzion, ubytování: - dva apartmány - stylově zařízená společenská místnost s krbem, rozlehlá zahrada s bazénem, a vlastní parkovací plocha - možnost ubytování po celý rok - sezónní a mimosezónní ceny. V obci se nachází. - pošta, obchod se smíšeným zbožím 500 m. - restaurace bar 500 m. Hostinec 700m. - westernový ranč - 600 m - ...

Penzion: - ubytování - 12x dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - 1x třílůžkový pokoj s možností přistýlky - 1x luxusní apartmá pro 2 osoby s možností 2 přistýlek - na pokoji sprcha, WC, televize, pracovní stolek, komoda a šatní skříň - wifi připojení zdarma.

Ubytování: - 2, 3, 4 lůžkové pokoje v chatkách s vlastním sociálním zařízením - 4 lůžkové chatky se společným sociálním zařízením - maximální kapacita rekreačního zařízení je cca 100 lůžek

Penzion: -ubytování (celkem 26 lůžek, sociální zařízení na pokoji) -restaurace -možnost svatebních hostin -školení, soustředění fotbalových mužstev -k dispozici fotbalové hřiště 60x30, venkovní bazén -cyklotrasy -hraniční přechod 2km.

Rodinný pension, penzion. Možnost snídaní. Kuchyňka.

Penzion: -ubytování -restaurace -bar -svatby -škola v přírodě.

Služby: -country klub -restuarace -ubytování.

Penzion: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -kapacita penzionu je 40 lůžek -restaurace s terasou -parkoviště ve dvoře.

Penzion: -ubytování s kapacitou 18 lůžek se sociálním zařízením, TV i satelitem -restaurace.

Ubytování, penzion: - kapacita 129 míst - 12 dvojlůžkových pokojů - 25 trojlůžkových pokojů - 6 pětilůžkových pokojů

Pension - 25 lůžek. Depandance (budova u penzionu) - 26 lůžek. Všechny pokoje s vlastním sociálním zařízením. -pobyt i se psem -2x klubovna s TV a satelitem -možnost vaření včetně nádobí a ledniček -dle potřeby možnost přiobjednat snídaně -zamykatelné a oplocené parkování pro auta i kola (v areálu pensionu)

Penzion. Taneční kavárna. Ubytování. Diskotéky.

Celoroční ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Komfortní vybavení - sociální zařízení (koupelna a WC zvlášť), kuchyň, krb, televize, satelit, parkování u objektu.