Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion (pension): - ubytovací služby - otevřeno celoročně - lůžková kapacita 13 lůžek + přistýlky - ceny: - jednolůžkový pokoj 400, - Kč - dvoulůžkový pokoj od 600, - Kč - možnost rezervace ubytování na tel. 603331991. Restaurační služby: - zahrádka ULITA - provozní doba květen -září po-so od 15h.

Penzion s ubytováním pro 12 osob se nachází na Vysočině. na rozlehlém pozemku u lesa, v severní části Českomoravské vysočiny. Penzion disponuje čtyřmi pokoji: - 1 dvoulůžkový - 2 třílůžkové - 1 čtyřlůžkový. Každý pokoj má minibar, zabudované skříně a vlastní sociální zařízení. WIFI, sauna, krytý vyhřívaný bazén, možnost grilování, ...

Penzion: -ubytování ve tří až pětilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 40 lůžek -nonstop café bar a pivnice -možnost parkování v areálu objektu.

Ubytování: -5 moderně vybavených apartnámů: -1x dvoulůžkový -3x čtyřlůžkové -1x šestilůžkový -Sociální zařízení -kompletně vybavená kuchyně včetně mikrovlnné trouby -LCD televizor -wifi -možnost postýlky pro dítě do 3 let samozřejmostí. Společenská místnost vybavená kuchyní: -mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kráječ, mixér, ...

Ubytování dvou a tří lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, telefonem a televizí, ledničkou a balkonem, ústřední vytápění, v klidné a tiché části města Služby společenská místnost s krbem, sauna, půjčování horských kol, velká upravená zahrada se zahradním nábytkem a ohništěm (grilem), možný pobyt s vlastním domácím zvířetem ...

Služby: -pension, apartmány a restaurace -kapacita ubytování 26 lůžek -rybolov, cykloturistika, památky.

Ubytování: - pokoje 2 x 2 lůžko 1 x 3 lůžko 1 x 4 lůžko -možnost přistýlky -kuchyně vlastní vchod -zahrada, gril -rybaření -jízda na koni -parkoviště, úschovna kol.

Ubytování: -2 pokoje (3 lůžka+3 lůžka, 1 přistýlka) -restaurace v blízkosti centra -cykloturistika, koupání, rybaření, lázně, firemní ubytování, pěší turistika -houbaření.

Ubytování v penzionu. Nabízíme Vám dva plně zařízené dvoupokojové byty s vybavenou kuchyní a terasou v klidné části Tábora. Počet lůžek v každém apartmá: ložnice 2; pokojík 1; obývák nouzově 2. Byt a terasa mají výhled na zahrady a okolní rodinné domy a vilky.

Penzion nabízí ubytování v nově vybudovaném objektu nacházejícím se v samém centru Pardubic. Objekt je situován ve dvorním traktu, proto zde naleznete klidné ubytování. Penzion je dobře přístupný s možností parkování u objektu. Ubytování: - 1 - 3 lůžkové pokoje s koupelnou na pokoji (satelitní TV, internet, WC, sprcha, umyvadlo) s ...

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Ubytování v Krkonoších a v Jeseníkách: - komfortní kompletně zařízené apartmány přímo u sjezdovek na Červenohorském Sedle, na Horních Mísečkách a ve Špindlerově Mlýně.

Ubytování, penzion, pension - v Jizerských horách

Hledáte levné a zároveň luxusní ubytování v Praze? Nově zrekonstruované apartmány v Nuslích Vám nabízejí ubytování v postelových pokojích. Každý pokoj je vybaven TV, DVD a internetem.

Kategorie: -penzion, horská chata s celoročním ubytováním: Složení pokojů - celkem 35 lůžek -dvoulůžkové, třílůžkové, pětilůžkové.

Klidná lokalita obklopena brdskými lesy.Apartmány s vl.vchodem, dvou-čtyřlůžkové pokoje.Vybavené kuchyňky, jídelna, salonek s krbem, Sauna.Altány s krby v zahradě.Uzamčené parkování u objektu.Půjčovna a úschovna kol.Stolní tenis, venkovní závěsné ruské kuželky, houpačky.Bezbariérový přístup.Vhodné pro firmy, cyklisty, rodiny s dětmi, rodiné a ...

Služby: -ubytování na privátě -1 x 2 lůžkový pokoj -krátkodobě -bez dětí -ne studenty.

Penzion. Ubytování: -2, 3, 4lůžkové pokoje -polopenze -cykloturistika -pěší turistika -vlastní hřiště -houbaření -sběr lesních plodů -koupání(12 km) -vlastní lyžařský vlek. Termín: od 1.7.1998.

Penzion-oblast České Kanady. Ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje se sprchou a společným wc, televizorem, wifi -1 šestilůžkový pokoj se sociálním zařízením a televizorem, wifi -5 třílůžkových pokojů se sociálním zařízením a televizorem, wifi -možnost ubytování se psy* s poplatkem Volitelné stravování, celoroční provoz. Možnosti: ...

Penzion. Ubytování. K vybavení pokojů patří rozhlas, chladnička.

Penzion. Ubytování: -8 apartmánů s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením -rekreace přímo v přírodě-lesy, louky -dětské hřiště -posezení u ohniště -půjčovna horských kol -v blízkosti rybník Komorník-koupání.

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Kategorie: -penzion, ubytování od dubna do října: -3 dvoulůžkové pokoje (v jednom je možnost dvou přistýlek), vlastní WC, sprcha -společná kuchyňka -posezení na zahradě s grilem -možnost stravování ve vlastní restauraci. Pohostinství: -restaurace -kapacita 30 míst -letní zahrádka 30 míst -vinárna.