Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Vila Josefina je secesní vila z roku 1905 s pěti nově rekonstruovanými apartmány a interiérem (ústřední topení, elektrika, vnitřní vybavení apartmánů). V každém apartmánu je k dispozici vlastní kuchyň s vybavením (lednice, dvouvařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí), sprcha a oddělené WC na pokoji, jídelní kout, TV, internet. Můžete ...

Penzion: -ubytování v plně klimatizovaných pokojích s vlastním sociálním zařízením a minibarem -restaurace, nekuřácká jídelna, letní terasa, posezení u grilu -k dispozici je bazén, tenisový kurt, minigolf, horská kola, projížďky na koních, sportovní rybolov.

Ubytování v soukromí: -částečně přestavěná zemědělská usedlost -pronajímáme zařízený byt 3 + 1 s balkónem, dvěma ložnicemi (3 a 3 lůžka), kuchyní a příslušenstvím -k dispozici je zahrada s ohništěm -v okolí je množství turistických i cykloturistických tras. Najdete nás v malé vesničce Světlá pod Javořicí, 6 km od obce Studená na ...

Penzion: -ubytování -stravování -vinárna.

Pension nabízí: -ubytování v 10 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek -pokoje jsou vybaveny satelitní TV, vlastní koupelnou -součástí každého pokoje je plně vybavená kuchyně -uzavřené parkoviště v areálu penzionu -restaurace -Music Club -Cafe bar

Hotel. Ubytování: -30 lůžek apartmány s příslušenstvím, televizorem, satelitem, telefonem. Restaurace.

Ubytování penzion: - ubytování 12 lůžek / pokoje s příslušenstvím - možnost snídaně, obědy a večeře v nedaleké restaraci - uzavřené parkování - internet, wifi - kulečník - dle požadavků klientů lze zajistit půjčení kánoí, horských kol.

Služby: -ubytování v penzionu -kapacita 16 lůžek -možnost parkování v objektu.

Penzion: -ubytování s kapacitou cca 30 lůžek -restaurace s kapacitou 110 míst. -možnost pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, večírků.

Penzion. Ubytování: -zimní i letní -pro skupiny i jednotlivce -45 ubytovacích míst -školy v přírodě. Sport: -turistika -lyžování. Služby: -polopenze.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním v centru města: -pokoje s vlastním soc.zařízením, minibar, internet: -2x jednolůžkový, 8x dvoulůžkový, 2xtřílůžkový 1x pětilůžkový pokoj.

Penzion: -ubytování v centru města v pokojích i apartmánech -k dispozici koupelna a WC, kuchyňka, lednice, TV, SAT a WIFI.

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Penzion: -ubytování ve12 dvoulůžkových pokojích -koupelna, WC, TV, SAT -restaurace 40 míst -salónek 20 míst -možnost školení, svatby, různé jiné příležitosti -součástí penzionu je prodejní galerie uměleckých děl.

Oprava, servis: - domácí spotřebiče. Ubytování v soukromí: - Duchcov, Zelenkova - tel. 417 835 134.

Penzion, ubytování: - dvoulůžkové a tří lůžkové pokoje s koupelnou, TV a satelitem - venkovní bazén - kapacita 40 lůžek - parkování u penzionu.

Restaurace a penzion Nad Hradem: - stylová formanka pro 50 osob - samostatný salonek pro 50 osob - nostalgická kavárna pro 10 osob - zahradní restaurace pro 60 osob Ubytování: - luxusní dvoulůžkový apartmán v podkroví - 4x dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím - možnost parkování v objektu

Samostatný apartmán v patře rodinného domu v malé obci Žlábek na úpatí Kozákova, známého naleziště polodrahokamů. Apartmán nabízí ubytování ve třech ložnicích + obývacím pokoji (celkem 6 lůžek, možné 2-3 přistýlky). Celková plocha 80 m2. K dispozici vybavená kuchyň: kuch. linka, lednička s mrazákem, mikrovlná trouba, el. sporák, kávovar, varná ...