Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Restaurace. - ubytování - stěhování bytů, kanceláří a trezorů - sušení řeziva pro truhláře.

Penzion: - ubytovací služby, restaurace.

Ubytování: - pokoje - vlastní WC, sprcha a kompletní vybavení - appartementy jsou navíc vybaveny zařízenou kuchyňkou včetně mikrovlnné trouby.

Restaurace a penzion, ubytování: - kapacita 16 lůžek - dvojlůžkové a trojlůžkové pokoje s vybavením - penzion restaurant se nachází na staré cestě mezi městy Hradec Králové a Pardubice. Možnost uspořádat firemní akce: - prezentace, školení ale i svatby, hostiny, rauty či oslavy výročí. Cesta k penzionu je dobře označena z středu ...

Penzion, ubytování: - 6 pokojů rozložených do dvou pater oddělených od restaurace původním schodištěm z počátku 20. století - celkový počet pevných lůžek bez přistýlek je 13. 4x2 lůžka, 1x3 lůžka a 1x dvoulůžkové apartmá - vybavení pokojů je standardní - koupelna se sprchou nebo vanou, WC, TV, SAT, přípojka na internet, telefon - na ...

Penzion, ubytování, stravování: - apartmány, pokoje s vlastním sociálním zařízením - kuchyně - společenská místnost - televize, satelit, krb.

Penzion, ubytování, stravování: - každý pokoj je vybaven sociálním zařízením - televize - satelitní příjímač - telefon - jídelna - venkovní krytý bazén (8x4x1, 5m) - zahradní pergola - grilování na otevřeném ohni.

Ubytování: - 3 pokoje, - společné sociální zařízení.

Pension Hůrka, celoroční provoz: -parkoviště u objektu -kapacita 50 míst -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -jeden apartmán -možnost snídaně v objektu -na požádání zajištění stravování.

Pension: -ubytování ve 2 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha).

Penzion Chrudimák: - nabízí kvalitní levné ubytování blízko centra města Chrudim v 1 - 4lůžkových pokojích - na pokojích: vlastní koupelna se soc. zařízením, kuch.kout s vybavením a možností čaje a kávy zdarma, tv, přípojka k internetu Za naše ceny lepší ubytování v Chrudimi nenajdete! Provozovna: Žižkovo náměstí 106 537 01 Chrudim - ...

Penzion Bedrč - moderní ubytování 4 kilometry vzdálené od Benešova směr Sázava. 6 pokojů a 4 apartmány, vkusný bar, parkování pro hosty penzionu, nádherné okolí. Pořádání firemních akcí, workshopů, zábav a svateb...to vše a mnohem víc na Vás čeká při pobytu v Penzionu Bedrč č.p.14

Pension, ubytování: -všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, sprchu a WC, televizor se satelitním rozvodem, telefon s přímou provolbou na státní linku, rádio, milibar a balkon. Stravování - v hotelu Kristýna.

Penzion: - 25 lůžek, vhodné i pro školy v přírodě, semináře, školení - ubytovací služby, ubytování.

Pension, ubytování: - kapacita 16 lůžek - možnost přistýlky -každý pokoj vybaven TV, SAT, sprchou, WC. Parkování před pensionem zajištěno. Půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení. Půjčovna horských kol.

Ubytování: - apartmány pro 2 až 4 osoby, mají obytnou část s ložnicí, vybavený kuchyňský kout, koupelnu, WC, TV se satelitním příjmem a balkon. Apartmány pro 4 osoby mají navíc oddělenou ložnici. - společenská místnost - lyžárna a sušárna - tenisový kurt - venkovní bazén - ohniště.

Restaurace. Restaurace Vám celoročně nabízí tradiční staročeskou kuchyni, to nejlepší z mezinárodní kuchyně a specialitou je nabídka čerstvých ryb a humrů z vlastního akvária. V penzionu nabízíme ubytování ve třech stylových apartmánech. V letním období je oblíbený bungalov, kde lze, zvláště po cestě z ochutnávky archivních vín v našem sklípku, ...

Náš rodinný penzion se nachází nad obcí Zelená Lhota v klidném prostředí na samotě pod lesem, s krásným výhledem na šumavské hvozdy. Ubytování: -všechny pokoje jsou se sociálním zařízením -parkovné a úschovna lyží a kol zdarma -WIFI -2 třílůžkové pokoje -4 dvoulůžkvé pokoje s možností přistýlky -možnost houbaření, cyklistika, ...