Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Ubytování: - 10 x dvoulůžkové pokoje, - 2 x apartmány, - celkově 24 lůžek s možností přistýlek.

Penzion. Ubytování. Restaurace. -sál pro 80 osob.

Penzion. Ubytování. Restaurace: -nekuřácký salonek.

Penzion, pension, ubytování: - luxusní ubytování v dvoulůžkových pokojích, třílůžkových pokojích a apartmánu - každý pokoj je vybaven koupelnou s toaletou, televizí se satelitním připojením a internetovou přípojkou - v přízemí se nalézá bar a salónek, kde se podává snídaně - pokoje jsou v patře - parkoviště přímo u penzionu (uzavřené i ...

Ubytování - penzion. Ubytování v penzionu s restaurací v Krkonoších. Kapacita 9 lůžek. K dispozici dětské hřiště, bazén, možnost grilování.

Horský pension Seidl: - leží v centru Špindlerova Mlýna s výhledem na sjezdové tratě od svatého Petra až po masív Medvědína - kapacita 28 osob - dvou až čtyřlůžkové pokoje vybavené sprchovým koutem, WC, televizorem s příjmem satelitu - hostům našeho pensionu je podávána snídaně a je možná i večeře - minibar pro občerstvení - v létě ...

Chov koní. Ubytování, penzion.

Autoservis, autoopravna - tel. 465 391 075. Ubytování, penzion - tel. 776 171 988,

Penzion: -ubytování ve čtyřech apartmánech se dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou se sociálním zařízením, společenskou místností s TV, satelitem a krbem.

Bar, pohostinství, restaurace. Provozovna: Vila Táňa Jiráskova 520, 503 46 Třebechovice pod Orebem

Penzion Statek u sv. Jána. Ubytování. Agroturistika. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Penzion: -ubytování v rodinném prostředí u rybníka -1, 5 km od zámku Konopiště, 38 km od Prahy -v blízkosti golfový areál -vyjížďky na koních -možnost rybolovu, vyhlídkových letů -grilování -k dispozici lodičky, jízdní kola a bazén.

Penzion: -ubytování ve 2 až 3 lůžkových pokojích s WC, sprchou, TV, 4xapartmány -možnost posezení v zahradní restauraci -k dispozici sportovní areál -fobalové hřiště -sauna, vířivá vana.

Penzion: -ubytování v šesti dvoulůžkových a dvou třílůžkových pokojích.

Kategorie: -penzion Zvonička s celoročním ubytováním v Peci pod Sněžkou - vedle Kolínské boudy. Složení pokojů: -2-5 lůžkové apartmány. Možnost stravování v hotelu Kolínská bouda (50 m - obědy, večeře) nebo na Pražské boudě (200 m - polopenze).

Nově otevřený Penzion U Štoly nabízí celoroční ubytování v klidném prostředí obce Úsilné, která se nachází 6 km severně od Českých Budějovic. Penzion je ideální pro rodiny s dětmi. Kavárna U Štoly Vás zve k příjemnému posezení v Úsilném, v nekuřáckém prostředí s dětským koutkem a venkovním sezením.

Ubytování, penzion, Krkonoše, dovolená, PENSION 444 = výhodně umístěn - v lyžařském ráji - SKIAREÁL HERLIKOVICE VYBAVENÍ + SLUŽBY - pokoje pro 2-4 osob - každý pokoj je vybaven vlastní sprchou, umyvadlem, WC, vybavení standard *** - pro všechny hosty je k dispozici plně vybavená kuchyňka, společenská místnost s chladničkou a nápoji, ...

Horský penzion. Ubytování v kapacitě 542 lůžek ve 14 pokojích vybavených sprchovým koutem, TV, telefonem. Restaurace s dětským koutkem. V podkrovních místnostech k dispozici 2 učebny. Lyžařský vlek u objektu - večerní lyžování. Turistika, horská cyklistika. .