Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Penzion: -ubytování -k dispozici je dvoupokojový byt, podkrovní pokojík či zahradní domek s kuchyní, koupelnou a televizí

Ubytování: - rodinné rekreace - školy v přírodě - lyžařské kurzy.

Penzion: -levné ubytování -bývalá lovecká vila 700m od kolonády -možnost kryté garáže -pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, satelitní TV a Wi-fi internet.

Nabízí pobyt strávený v horském středisku Herlíkovice. Ubytování je vzdáleno pouhých 200 metrů od čtyřsedačkové lanovky Bubákov, která je součástí Skiareálu Herlíkovice. Pension poskytuje 2 pokoje se společnou koupelnou a kuchyňkou nebo plně zařízený apartmán. Na pokojích je TV se satelitem a bezdrátový přístup k Internetu pomocí Wi-Fi. Parkování ...

Penzion: -ubytování s kapacitou 6 lůžek -ve dvoulůžkových pokojích je k dispozici televize, satelit a minibar.

Pohostinství: - restaurace - letní restaurace - bowling - pivnice - herna. Ubytování, penzion.

Penzion Bar Ve Mlýně: -ubytování ve dvou patrech -v přízemí budovy se nachází bar s kulečníkem a šipkami -snídaně a večeře v baru.

Kategorie: -církevní středisko -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů. -2 dvoulůžkové společný vstup, vhodné pro rodinu, umyvadlo -2 třílůžkové, umyvadlo -5 dvoulůžkových, umyvadlo. Společné sociální zařízení na chodbě.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -7x dvoulůžkový s příslušenstvím -2x dvoulůžkový bez příslušenství -1 jednolůžkový.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 třílůžkové pokoj s možností přistýlky. Sprcha a WC na patře.

Kategorie: -rekreační středisko, horská chata, penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -4x apartmán -1x dvoulůžkový pokoj -chatky: -3 čtyřlůžkové, sprcha, WC -2 šestilůžkové, sprcha, WC. Pohostinství: -restaurace -denní bar -zahradní terasa -salonek.

Rekrační středisko. Penzion KOLIBA Všemina. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -sezóna červenec a srpen. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové, vana, WC -7 čtyřlůžkových, vana, WC, možnost přistýlky.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4 pokoje - celková kapacita 14 lůžek. Pohostinství: -bufet - rychlé občerstvení.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -5x dvoulůžkový, vlastní soc.zařízení -4x dvoulůžkový a 3x trojlůžkový bez soc.zařízení. Možnost přistýlky. Sprcha a WC na chodbě - zvlášť pro muže a ženy. Pohostinství: -restaurace.