Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -4x dvoulůžkový pokoj - sociální zařízení, vířivá vana, televize, minibar Pohostinství: -restaurace - pořádání soukromých akcí.

Areál U Čápa - penzion tel. 724 188 462 - lyžařský vlek tel. 606 339 625 - restaurace

Malý rodinný penzion (12 lůžek). Ubytování. Pokoje: -třílůžkové. Jídelna s barem. Možnost polopenze.

Ubytování. Pokoje: -18 lůžek-sociální zařízení ke každému pokoji -jeden apartmán -tři dvoulůžkové pokoje se sprchou, WC** a možností přistýlky -jeden trojlůžkový se sprchou, WC** a možností přistýlky -jeden vícelůžkový -vhodné i k dlouhodobému bydlení. Příjemné prostředí. Volitelné stravování. Restaurace pro ...

Penzion, ubytování: - max. 16 osob - každý pokoj má vlastní soc zařízení: WC, sprchový kout, umyvadlo, žebřinový radiátor - kuchyňka - společenská místnost - koupelna s malou saunou -vlastní bazén ( d = 5m, h = 1, 2m) - přírodní ohniště s posezením.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Restaurace: - stravování. Penzion (pension): - ubytování. Dvoulůžkový pokoj včetně sociálního zařízení. Tří a čtyřlůžkové pokoje se spoječným WC a sprchou na chodbě.

Penzion: -ubytování. Restaurace: -svatební hostiny do 40 osob -taneční parket, zahradní terasa -výborná kuchyně.

Ubytování. Zimní sezona - ceny: 390, - Kč/osoba/noc se snídaní 465, - Kč/osoba/noc s polopenzí 4690, - Kč/celý objekt/noc + spotřebovaná elektřina Letní sezona - ceny: 360, - Kč/osoba/noc se snídaní 435, - Kč/osoba/noc s polopenzí 3625, - Kč/celý objekt/noc + spotřebovaná elektřina Kapacita ubytování: 34 lůžek

Penzion, pension, ubytování, restaurace: - restaurace - zahradní bar - Indoor golf za vodou - Putting.

Penzion, rekreační a školící zařízení. Ubytování: - 28 lůžek, 10 pokojů s příslušenstvím.

Služby: -součástí je informační centrum -jediný penzion, který se nachází mimo uzavřenou část obce -vlastní parkoviště -2 dvoulůžka -3 třílůžka -nadstandartní vybavení.

Penzion: - ubytování (20 lídí) - stravování - pokoje s vlastním sociálním zařízením a televizí - bazén - grilování - terasa - parkování na vlastním pozemku - při dlouhodobém ubytování slevy.

Penzion, ubytování: -22 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje a dvě čtyřlůžková apartmá -TV**, satelit, minibar, WC**, sprcha -možnost přistýlky -školení, firemní akce, svatby, promoce, oslavy, ozdravné pobyty -restaurace pro 45 osob -stylové prostory bývalé mlýnice s krbem a kulečníkem -vlastní tenisový kurt s ...

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Ubytování, penzion, kemp: -13 lůžek v penzionu -10 chatek po čtyřech lůžkách -společenské a firmení akce -školení, kurzy -svatby.