Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
Kategorie: -ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky -apartmány dvoulůžkové. Vybavení objektu: -stylová krajová restaurace.

Ubytování: -ubytování v apartmánu -k dispozici je vybavená kuchyně, obývací pokoj s TV -možnost parkování a posezení na zahradě.

Penzion. Ubytování: -2, 3, 4-lůžkové pokoje -kapacita 38 lůžek -stravování -pěší turistika -lyžování.

Penzion. -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a internetem -úschovna lyží a horských kol.

Penzion U Dvou čápů: -kapacita 33 lůžek.

Pension-penzion: -ubytování ve dvou čtyřlůžkových a třech dvoulůžkových pokojích -jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem, TV, SAT, internetové připojení přes Wifi -stravování v sousedních restauracích.

Ubytování: -dvoulůžkovýpokoj se sociálním zařízením.

Ubytování v penzionu. K dispozici jsou pokoje a apartmány s vlastním WC.

Ubytování v soukromí bez poskytování služeb: -kapacita 8 lůžek.

Pension Inge: -2 budovy umístěné na břehu řeky Vltavy s výhledem na vyšebrodský klášter -ubytování v 7 pokojích s celkovou kapacitou 23 osob -pokoje jsou vybaveny ledničkou a TV SAT -pension je vhodný jak pro vodáky, rybáře nebo cyklisty, tak pro rodiny s dětmi -půjčovna kánoí a raftů.

Služby: -ubytování s kapacitou 16 lůžek ve 4 apartmánech. K dispozici kuchyňka a společenská místnost.

Penzion umístěn v historickém jádru města Český Krumlov: -kapacita ubytování -8 pokojů (jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové) -možnost ubytování psů -salonek -WIFI připojení -uzamykatelné parkoviště.

Penuion: -ubytování -restaurace -cykloturistika, možnost koupání.

Ubytovací služby, ubytování. Plně zařízené apartmány, které se nacházejí v samém centru Prahy.