Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Ubytování Severák
Příjemné Ubytování Severák se nachází v Janově nad Nisou, v srdci Jizerských hor nedaleko lyžařského areálu. Ubytovat se lze v jednom ze tří útulných apartmánů s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní. Samozřejmostí je i Wi-Fi připojení. V okolí apartmánů je plno turistického a sportovního vyžití.
Ubytování Severák
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Marie Hurská provozuje penzion ve Světlé nad Sázavou

Pohostinství: -restaurace, hostinec Služby, pořádání: -svatby -promoce -rodinné oslavy -smuteční hostiny -oslavy všeho druhu. Kategorie: -ubytování v soukromí s celoročním provozem.

Pivovar: - Vraník 10° světlý výčepní filtrovaný - Vraník 11°světlý kroužkový nefiltrovaný ležák - Vraník 12°polotmávý nefiltrovaný speciál.

Lípa Resort: Aparthotel Lípa se nachází v nádherné oblasti Českosaského Švýcarska. Jde o inovativní model ubytování, který v České republice poptává stále více klientů. V Evropě je běžné a patří ke standardu, že rekreační resorty disponují vedle klasického hotelového ubytování i aparthotely a depandancemi, které zajišťují, stejně jako Aparthotel ...

Penzion se nachází v malé obci Edrovice nedaleko Rýmařova v Podhúří Jeseníků. kapacita penzionu je 25 lůžek v 7 apartmánech, s restaurací pro 60 osob, venkovní terasou, herním salónkem s kulečníkem a profi šipkami. Vhodné pro pořádání společenských akcí - svatby, párty, firemní akce.

Firma provozuje horskou chatu Na Pastvinách ve Václavově u Bruntálu. Poskytuje ubytování v 6 apartmánech typu 2+KK a 3+ KK, každý s vlastním, vstupem. Uložení kol, lyží, kočárků v uzamykatelném sklepě. Soukromé parkování, smart TV, vlastní koupelna s vanou.

Ubytování v penzionu v Malé Morávce nedaleko Pradědu. kapacita penzionu je 16 osob plus 4 osoby v samostatném apartmánu. Plně vybavená kuchyně a společná jídelna. Připojení k internetu a úschova kol.

Penzion Za radnicí: - ubytování v soukromí v centru města - možnost zapůjčeí sportovních potřeb.

Penzion v Malé Morávce nedaleko Pradědu poskytuje ubytování v apartmánech. Velké parkoviště přímo u objektu. Součástí penzionu je zahrada s dětským hřištěm, altánkem, bazénem, venkovním posezením. Úschovna kol a lyží.

Služby: - ubytování - penzion, pension - ubytování v soukromí.

Ubytování: - apartmán Služby: - rámování a paspartování obrazů - malování obrazů na zakázku

Penzion leží na úpatí hory Studenec v obci Studený – na okraji Českosaského Švýcarska. Nabízíme: - 50 lůžek - restaurace, bar, sál - sauna, tenis - venkovní bazén, dětské hřiště - psi povoleni - školy, školky, ozdravné pobyty mládeže - školení firem - zvýhodněné pobyty pro skupiny - zvýhodněné týdenní pobyty - ...

Petr Hušek, Dis. poskytuje ubytování v apartmánech s kuchyní nebo pokojích s vlastním sociálním zařízením a venkovní terasou a možností grilování.

Rodinný pension Růžák na okraji národního parku České Švýcarsko. Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích a v rodinných apartmánech.

Dagmar Wasserbauerová poskytuje ubytování ve 2 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, bazénem, garáží a terasou.

Hana Zichová poskytuje ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích, 1 čtyřlůžkovém s obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou.

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

Penzion U Hrnčíře. Ubytování, pension. Kapacita: -dvoulůžkové pokoje s pohodlnými přistýlkami se sociálním zařízením, ledničkou, wifi připojení a trezor. Hrnčířská dílna. -výroba, prodej, distribuce dekorativní kameninová keramika.